Call of Duty: Mobile je už dostupné na Android

Jeden z najpopulárnejších herných titulov teraz prichádza na mobily. Je zadarmo, prináša obľúbené režimy, známe postavy a veľa ďalšieho.

V posledných rokoch prešli hry z pohľadu prvej osoby dlhú cestu. Obrovskú popularitu v tomto smere zožal režim Battle Royale, ktorého základom je prieskum prostredia a prežitie v bojoch proti ostatným hráčom. Kráľmi tohto žánru sú Fortnite a PUBG. 

Netrvalo dlho a z veľkých platforiem sa dostali aj na displeje mobilov. Tu chce hráčov v rovnakom duchu osloviť aj nový prírastok notoricky známej série Call of Duty s podtitulom Mobile. 

 Jedna z najpopulárnejších strieľačiek na PC a konzolách teraz prichádza v mobilnej verzii. Je k dispozícii na Android, kde vznikla v spolupráci Activisionu a Tencent Games. Autori už skôr prezradili, že Call of Duty: Mobile prinesie na displeje smartfónov to najlepšie z vojnovej série

Nechýbajú známe mapy doplnené o režimy pre viacerých hráčov Free-For-All, Team Deathmatch, Frontline, Hardpoint, Domination či Battle Royale. Fanúšikov série potešia aj známe postavy, zbrane či ďalšie predmety. 

Call of Duty: Mobile stiahnete z Obchodu Play bezplatne. Zaberie 1,6 GB úložiska a obsahuje nákupy v aplikácii. Na to, aby vám išla naozaj plynule, čo je pri online hrách dôležité, budete potrebovať výkonnejší smartfón. 

Zdroj: Google Play


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu