Bonboniéra je nuda. Až 80 % ľudí chce na Valentína radšej originálne prekvapenie

PR ・Nedávny prieskum Huawei na sociálnych sieťach odhalil, že až 72 % opýtaných sa na tradičom rande nudí a namiesto neho by radšej zažili niečo originálne. Väčšina by namiesto plánovanej večere uprednostnila vzrušujúce prekvapenie. Čo tak tento rok staviť na darček zo sveta technologií?

Počiatky Valentína siahajú až do roku 269 nášho letopočtu. Avšak až okolo 18. storočia sa zaviedla tradícia darovania kvetov, sladkostí a posielania pohľadníc. Valentínske zvyky sa neustále vyvíjajú a v súčasnosti je situácia iná - páry hľadajú zážitky, ktoré si zapamätajú navždy.

Tohtoročný Deň svätého Valentína sa neúprosne blíži, no ak ste plánovali kupovanie tradičných darčekov, písanie zaľúbených pohľadníc, chceli ste vziať svoju polovičkuv na deň "D"do kina, alebo do svojej obľúbenej reštaurácie, skúste byť originálnejší. 

Nedávny prieskum spoločnosti Huawei, ktorý sa konal medzi slovenskými a českými respondentmi, odhalil, ako sa menia zvyky moderných párov na sviatok svätého Valentína. Až 72 % opýtaných sa zhodlo na tom, že tradičné rande ich už nebaví a namiesto neho by radšej zažili niečo nezvyčajné a vzrušujúce. Na otázku, či páry uprednostňujú prekvapenia alebo vopred plánované večere, odpovedalo až 81 % respondentov v prospech prekvapeníČo by to však malo byť?

Ak si stále myslíte, že kvety a čokoláda je stávka na istotu, je najvyšší čas názor prehodnotiť. Podľa prieskumu by až 80 % opýtaných na Valentína radšej dostalo niečo, čo vydrží dlhšie než pár dní a až 58 % respondentov malo pocit, že ich partner nevie, čo by si na Valentína priali dostať. Čo tak zahodiť tento rok tradičné darčeky bokom a potešiť svoju drahú polovičku niečím užitočným, po čom aj naozaj túži? 

Potrebuje nový telefón, lebo ten starý už doslúžil, alebo sa zídu nové smart hodinky do fitness centra, či slúchadlá na cestovanie? V takom prípade stojí za pozornosť špeciálnua valentínska ponuka od Huawei na vybrané smart technologické hračky, ktoré sú nielen užitočné, ale aj skutočne potešia. 

Má vaša polovička rada seriály či obľubuje tvorivé chvíľky s digitálnym perom a tabletom? Huawei MatePad 11 teraz môže získať za zvýhodnenú cenu 365 eur. Až 63 % párov sa spoločne stará o svoje zdravie a kondíciu. V takom prípade určite polovička ocení hodinky Huawei Watch GT 3 Pro v dámskej verzii len za 345 eur, pánska verzia stojí po novom len 305 eur. Vo zvýhodnenej ponuke však nájdete aj množstvo ďalších smart hodiniek, napríklad Huawei Watch Fit za 77 eur či Huawei Watch GT 3 v dámskej aj pánskej verzii už od 195 eur. 

Hudobní nadšenci si prídu na svoje vďaka slúchadlám Huawei FreeBuds Pro 2, ktoré v aktuálnej zľave môžu byť vaše už za 179 eur, či novinke Huawei FreeBuds 5i s bezkonkurenčnou kvalitou zvuku vo svojej cenovej kategórii za 99 eur. Skvelý pomer ceny a výkonu ponúknu aj Huawei FreeBuds SE za neodolateľných 41 eur.

Až 79 % párov zachytáva spoločné chvíle na fotky či video. V takom prípade je ideálnym tipom na darček smartfón so špičkovým fotoaparátom Huawei Mate 50 Pro, ktorý teraz kúpite v zľave za 1 219 eur. Štýlový telefón pre milovníčky a milovníkov sociálnych sietí Huawei nova 10 Pro je v zľavnenej cene 650 eur. Ponuka platí do 19. februára u vybraných maloobchodných predajcov.

Keďže Valentín je predovšetkým o obdarovávaní, Huawei si pri tejto príležitosti pre svojich fanúšikov pripravil možnosť vyhrať hodnotnú cenu. Stačí do komentára pod príspevok na Facebooku napísať, s kým tento rok budete tráviť Valentína, a ste v hre o smartfón Huawei nova 10 Pro a exkluzívne dámske smart hodinky. 

Súťaž trvá od 9. februára do 13. februára do polnociŠťastného výhercu oboch technologických vychytávok vyžrebuje Huawei na Valentína, teda 14. februára 2023.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu