Bolt si objednáte už aj z Petal Maps

Obľúbená aplikácia s prepravnými službami sa stala súčasťou navigácie Petal Maps od Huawei. Rozšírila tak ponuku možností prepravy pri zadaní cieľovej destinácie.

Samotná aplikácia Bolt je súčasťou Huawei AppGallery už od leta minulého roka, pričom sa rýchlo stala jednou z najobľúbenejších, o čom svedčí viac než 12 miliónov stianutí. Prepravná služba Bolt si získala zákazníkov najmä svojoou cenu a dostupnosťou. 

Všetci používatelia mobilného systému Huawei, či tí, ktorí si aplikáciu Petal Maps stiahnu cez Google Play, po novom získajú prístup k objednaniu prepravy spoločnosťou Bolt nielen v rámci samostatnej dedikovanej aplikácie, ale aj priamo v Petal Maps. 

Pri vyhľadávaní trasy v mapách sa totiž medzi ponúkanými variantmi presunu okrem chôdze, jazdy na bicykli, auta či MHD, objaví aj možnosť dopravy prostredníctvom vodičov firmy Bolt.

Objednanie je jednoduché. V mapách zadáte trasu, zvolíte ikonu odvozu taxíkom a po ťuknutí na vybranú službu budete presmerovaní do samostatnej apky Bolt, kde si vyberiete typ vozidla a vidíte aj konečnú cenu za odvoz. 

Petal Maps tiež prichádzajú aj s ďalšími vychytávkami, ktoré vodičom pomôžu lepšie plánovať svoje trasy jazdy či informovať o zložitých dopravných situáciách. Ďalej sú k dispozícii aj offline mapy, ktoré vodičom umožňujú využívať funkcie vyhľadávania a navigácie, aj keď práve nie sú v dosahu mobilného signálu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu