Bluetooth slúchadlá Xiaomi Buds 4 Pro s vylepšenými funkciami

Najnovšie úplne bezdrôtové slúchadlá prinášajú elegantný dizajn, vylepšené aktívne potlačenie okolitých ruchov a podporu bezdrôtového zvuku Hi-Res Audio.

Xiaomi Buds 4 Pro zaujmú už na prvý pohľad elegantným dizajnom v lesklom prevedení. Ponúkajú technológiu LDAC od Sony, ktorá umožňuje prenos dát rýchlosťou až 990 kb/s a bitovú hĺbku až 32 bitov spolu s podporou bezdrôtového zvuku Hi-Res Audio. 

Základné parametre:

Rozmery 31 x 21 x 24 mm, hmotnosť 5,0 g, rozmery puzdra 47 x 59 x 27 mm, hmotnosť 49,5 g, Bluetooth 5.3, kodek AAC/SBC/LHAC, ANC do 48 dB, IP54, batéria v slúchadle 53 mAh, kapacita batérie puzdra 565 mAh, výdrž na jedno nabitie 9 hodín (bez ANC), nabíjanie cez USB-C alebo bezdrôtovo (Qi).

Nechýba funkcia aktívneho potlačenia okolitých ruchov s hĺbkou až 48 dB. Funkcia Dimensional rozpoznáva pohyby hlavy používateľov a upravuje zvuk podľa jej priestorového umiestnenia. Po prvýkrát môžu používatelia upravovať nastavenia zvuku prostredníctvom špecializovanej aplikácie Xiaomi Earbuds. 

Aplikácia ponúka prístup k personalizovaným funkciám, ako sú režimy ANC, režimy transparentnosti, Built-in Dimensional audio a možnosť pripojenia dvoch zariadení. Aplikácia je k dispozícii na stiahnutie v obchode Google Play a poskytuje používateľom úplnú kontrolu nad nastaveniami zvuku.

Slúchadlá sa chvália až 9-hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie, pričom dobíjaním z puzdra sa výdrž predĺži na 38 hodín. Podporujú bezdrôtové nabíjanie a pripojenie k dvom zariadeniam a prepínanie medzi nimi. 

Slúchadlá Xiaomi Buds 4 Pro sa na Slovensku do predaja dostanú v apríli, cena bude upresnená pri štarte predaja. na výber budú v dvoch farbách: Star Gold a Space Black.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu