Blizzard chce vyrobiť počítač chladený ľudskou krvou, ak dostane od hráčov 666 litrov ich krvi

Iniciatíva je súčasťou kampane k novej sezóne do Diabla IV. Unikátny počítač sa stane realitou až potom, čo hráči darujú Červenému krížu 666 litrov krvi.

Activision Blizzard sa momentálne teší z vydareného vydania Diabla IV, ktoré čaká nová sezóna Season of Blood. Bude ju sprevádzať nielen ďalší obsah, ale aj zaujímavý marketing orientovaný na darovanie krvi. Vydavateľ totiž prišiel so správou, že ak hráči od 20. októbra do 20. novembra darujú Červenému krížu 666 litrov krvi, budú môcť získať špeciálne navrhnutý počítač chladený ľudskou krvou. 

Každý zapojený bude musieť absolvovať registráciu na webe, ktorý meria celkové množstvo darovanej krvi. Za postupné približovanie k cieľu budú registrovaní hráči odmenení kozmetickými bonusmi do hry. Ak sa podarí naplniť zámer kampane, Blizzard spustí súťaž o spomínanú limitovanú PC zostavu. 

Tá okrem chladenia ľudskou krvou ponúkne poriadne výkonný hardvér v podobe procesora Intel Core i9, 64 GB DDR5 operačnej RAM pamäte, 3 TB SSD úložiska a grafickej karty NVIDIA GeForce RTX 4090. Do konca kampane zostáva ešte takmer mesiaca a v čase písania článku sa počítadlo množstva krvi šplhá k 30 %. Zdá sa, že splniť cieľ tak nebude žiadny problém. 

Zdroj: diablobloodharvest.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu