Apple prezradil dátum uvedenia nových iPhonov

Tradičnou udalosťou roka je septembrová Apple konferencia, na ktorej firma oznamuje nové produkty a softvérové novinky. Tešiť sa môžeme na sériu iPhone 14 aj hodinky Watch 8.

Aj keď sa termín 7. september skloňoval neoficiálne už dlhší čas, Apple ho potvrdila len nedávno. Opäť sa bude konať v Apple Park a prebehne aj online.

Od nového radu iPhone 14 sa očakávajú výraznejšie zmeny v dizajne displeja. Modely s Pro v názve by mohli dostať namiesto veľkého výrezu otvor, vlastne dva otvory. Téme sme sa venovali v článku Apple upustí od veľkého výrezu v displeji. Nové riešenie ale asi nenadchne každého.

Je pravdepodobné, že malého iPhonu mini sa tento rok nedočkáme. S takmer stopercentnou istotou spoznáme ďalšiu generáciu inteligentnách hodiniek Apple Watch Series 8, možno sa dočkáme aj Pro verzie. Takisto sa event zvykne venovať aj sprístupneniu bových verzií operačných systémov.

Konferencia štartuje 7. septembra o 19-tej hodine nášho času. Online prenos môžete sledovať na YouTube, apple.com alebo Apple TV. 

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

markos931.08.2022 - 06:40 Trvalý odkaz

pokiaľ nevymenia face id za touch id tak som bez iPhonu, po 4 rokoch používania face id mám tak zničené oči že dovidenia, nemôžem samozrejme konšpirovať že za to môže apple, ale stačí si pozrieť to blikanie face id cez nejakú kameru a normálne to nie je, naše oči dostávajú neskutočné záblesky z toho, skúšal som aj vypnúť face id cez menu iPhonu ale nepomohlo, bliká to stále, samsung ma skvelé čítačky prsta pod displayom, apple dáva do ipadu air aj mini do vypínacieho tlačidla, len v iPhonoch to tvrdohlavo nonstop pchajú už od iphonu X

Celá diskusia 1 príspevok