Apple MagSafe Battery Pack - externá bezdrôtová nabíjačka

Nové príslušenstvo je súčasťou ekosystému MagSafe. Teda doplnkov, ktoré využívajú pripevnenie na zadnú časť iPhonov série 12 pricvaknutím k magnetom.

Bezdrôtová nabíjačka MagSafe Battery podporuje nabíjanie iPhonov 12 príkonom až 15 W a počas nabíjania nemusí byť adaptér pripojený k zdroju napájania. K zadnej časti telefónu stačí nabíjačku pricvaknúť a magnety ju budú držať pevne na svojom mieste. 

Môžete tak mať iPhone aj s pripevnenou nabíjačkou napríklad v taške počas cesty do práce, alebo s ňou aj telefonovať. Nebude vám pri tom prekážať žiadny kábel. S batériou MagSafe je tak bezdrôtové nabíjanie ešte komfortnejšie. Pre porovnanie, novinka Applu disponuje 11, 13 Wh kapacitou, iPhone 12 / 12 Pro má 10,78 Wh akumulátor, iPhone 12 Pro Max 14,05 Wh.

Samotnú batériu MagSafe nabijete cez lightning konektor 20 W alebo silnejším nabíjacím adaptérom. Adaptér a kábel si však budete musieť zakúpiť osobitne, pokiaľ žiadny doma nemáte alebo potrebujete ďalší. Súčasťou balenia je iba bezdrôtová nabíjačka. BagSafe batéria sa dokáže dobíjať reverzným nabíjaním aj cez iPhone v prípade, že je telefón pripojený káblom k inému zdroju napájania, napríklad MacBooku. 

Cena MagSafe Battery je v nemeckom Apple Store stanovená na 109 eur

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu