Aktualizácia Huawei Watch GT prináša slovenčinu a Always-on displej

Inteligentné hodinky s takmer dvojtýždňovou výdržou na jedno nabitie dostávajú v týchto dňoch aktualizáciu, ktorá prináša viacero noviniek.

Všetky systémové položky, popisy v menu či prijaté notifikácie sú odteraz dostupné v slovenčine, čo uľahčí ovládanie najmä menej jazykovo zdatným používateľom. 

Always-on displej známy zo smartfónov zobrazuje na hodinkách čas aj po vypnutí bežného ciferníka. Vyberať môžete z dvoch spôsobov zobrazenia a troch farieb. V ponuke je okrem klasických analógových hodiniek aj digitálny variant. Stačí prejsť do Nastavení -> Displej -> Pokročilý -> Pohotovostný ciferník.

Novinkou je aj možnosť vypnúť displej jednoduchým priložením dlane na ciferník, čo poznáme z hodiniek od Samsungu. Vtedy zhasne aj Alwas On funkcia. Pribudlo nastavenie, aby obrazovka ostala v naplánovanom čase zapnutá alebo vypnutá. Vylepšenia sa dočkalo meranie tepu, o ktoré sa stará presnejší algoritmus. 

Softvérovú aktualizáciu s označením 1.0.8.34 nainštalujete cez aplikáciu Huawei Health na všetkých novších androidoch. Skúsenosti so smart hodinkami Huawei Watch GT po dvojmesačnom používaní sa dočítate v tomto článku. Koho zaujíma hardvérová výbava, všetko dôležité sa dočíta v základnom infe

 

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok