Ako obstál Apple iPhone 15 Pro Max v teste odolnosti? Bez obalu ho radšej nepoužívajte

Známy youtuber Zack Nelson sa pozrel na najnovší a najvybavenejší iPhone série 15. Testoval odolnosť telefónu a zisťoval, či je titánový rám naozaj celý titánový.

YouTube kanál JerryRigEverything, na ktorom Zack Nelson prezentuje výsledky svojich testov odolnosti, nie je nutné zrejme veľmi predstavovať. Testuje smartfóny inak, než bežný recenzent. Overuje pevnosť konštrukcie a displeja pri ohnutí, pálení ohňom a poškriabaní. 

Tentoraz sa pozrel na iPhone 15 Pro Max. V prvom videu skúšal odolnosť telefónu tradične poškriabaním, pálením a ohýbaním. Pri tom poslednom nevydržala zadná sklenená stena tlak a praskla. Titánový rám obstál so cťou. Výsledok testu naznačuje, že ak chcete predísť prasklinám a chrániť svoju peňaženku pred neželaným výdavkom, bez ochranného krytu by ste nový iPhone nemali radšej používať. 

V druhom videu sa Zack pozrel do útrob iPhonu 15 Pro Max, pričom si vzal na mušku aj rám z leteckého titánu, ktorý použil Apple v tohtoročnej Pro sérii namiesto oceľového rámu. Keď ho rozrezal zistil, že rám tvoria dve vrstvy, z toho naozaj titánovej je iba milimeter. No aj tak ide o veľmi pevný materiál a o jeho odolnosť sa nemusíte obávať. Ak by bolo použitý titán v celom ráme, cena by bola oveľa vyššia. 

Okrem iného sa venoval fotoaparátom aj batérii. Overil, že jej kapacita v iPhone 15 Pro Max je 4441 mAh. Zackove videá sú nielen zaujímavé a poučné, ale podané s vtipom. Ak jeho kanál nepoznáte, odporúčame.

Zdroj: youtube.com/JerryRigEverything

Diskusia k článku:

Začať diskusiu