Ako kúpiť PS5 za najnižšiu cenu v histórii? Sony odštartovalo exkluzívnu akciu!

Aktuálne prebiehajúcu akciu Black Friday doplnila nová ponuka, ktorá láka na konzolu PlayStation za najnižšiu cenu od štartu jej predaja. Čas na kúpu máte do konca mesiaca.

PlayStation aktuálne žije akciou Black Friday kde ponúka hry, farebné ovládače aj PS5 konzoly. Výpredaj odštartovali napríklad minuloročné PlayStation exkluzivity na čele s God of War Ragnarök za 39,99 eur a Horizon Forbidden West za cenu 29,99 eur. Ponuka hier je však podstatne bohatá a v zľavách si určite vyberie každý. Jedným z najväčších ťahákov je aj balenie PS5 s horúcou novinkou Marvel's Spider-Man 2 za cenu 489,99 eur

Sony sa však rozhodlo ísť s cenou konzoly ešte nižšie a aktuálne ponuku Black Friday doplnila PS5 za neuveriteľných 429,99 eur. Ide o najnižšiu odporúčanú maloobchodnú cenu aktuálnej PlayStation od štartu jej predaja. Kúpiť ju môžete u vybraných predajcov a táto zľava platí do 30. novembra.

Akciová ponuka je zrejme súčasťou stratégie dopredania pôvodných modelov PS5, ktoré už čoskoro vystrieda nová kompaktnejšia verzia. Tá ponúkne menšie rozmery a 1TB disk. Cena nových modelov PS5 štartuje na 549,99 eur za štandardnú a 449,99 eur za digitálna verziu. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu