Asus ZenWatch 2: dizajn na prvom mieste

Na veľtrhu Computex 2015 ukázak Asus nielen nový smartfón, ale aj druhú generáciu inteligentných hodiniek. Hardvérová výbava sa takmer nezmenila, prednosť dostal dizajn s množstvom kombinácií materiálov a farieb. Novinkou je korunka na pravej strane hodiniek.

Nová generácia hodiniek Asus ZenWatch 2 prichádza v dcoch veľkostiach - pánskej (49 x 41 mm) s 22 mm remienkom a dámskej (45 x 37 mm) s 18 mm širokým páskom. O hardvérovej výbave toho veľa nevieme, mala by byť podobná prvej generácii hodiniek. Výrobca sa pri prezentácii produktu zameral skôr na vyzdvihnutie dizajnu než hardvérových špecifikácií.

ikona

Asus ZenWatch (WI500Q)Prvé inteligentné hodinky od Asusu, odolné proti ošplechnutiu vodou, dostali 1,63'' zahnutý Super AMOLED displej s rozlíšením 320 x 320 bodov, štvorjadrový 1,2 GHz procesor, a OS Android Wear doplnený používateľským rozhraním Zen UI s množstvom softvérových vylepšení a nových funkcií.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Opäť by mali byť odolné voči ošplechnutiu vodou a srdcom hodiniek bude operačný systém Android Wear. Na výber budú remienky z kože, kovu a plastu a všetky budú k dispozícii v rôznych dizajnoch. Takisto telo hodiniek ponúkne Asus v rôznych farbách kovu. Výber tak bude naozaj bohatý. Pre zákazníkov zameraných na luxus a štýl prídu neskôr aj v edícii Swarovski.

ZenWatch 2 sa majú na trhu objaviť až v septemnri tohto roka, cena nebola zatiaľ zverjnená, no dá sa očakávať, že bude podobná aktuálnej prvej generácii, t.j. približne 249 eur.

Zdroj: asus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu