Na jeden záber: Samsung Galaxy S6

Bračeka so zaujímavo riešenou konštrukciou sme už pred redakčnou kamerou vyobracali, tentoraz sme sa pozreli na lacnejšiu z dvojice aktuálnych vlajkových lodí Samsungu.

Samsung Galaxy S6 ponúka tenkú, kovovú unibody konštrukciu, síce bez podpory pamäťových kariet, čo mnohých zrejme zamrzí, no na výber máte z niekoľkých veľkostí vnútorného priestoru (32, 64 alebo 128 GB). Výbava poteší aj náročného technoida.

Nájdeme tu 5,1-palcový displej s QHD rozlíšením 1 440 x 2 560 bodov, Android 5.0 Lollipop s vynovenou grafickou nadstavbou TouchWiz, 64-bitový osemjadorový procesor, 3 GB operačnú pamäť RAM, 16-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a 5 Mpix prednú kameru.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)Nová vlajková loď s kovovou unibody konštrukciou bez slotu na pamäťové karty, s 5,1'' QHD displejom, OS Android 5.0, osemjadrovým procesorom, 16 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou, plnou dátovou konektivitou, snímačom tepu srdca i odtlačkov prstov a 2 550 mAh batériou.

ikona

Samsung Galaxy S6 edge - výstredný za každú cenuRecenzia prevratného mobilu s krásnym 5,1'' displejom zahnutým po obidvoch stranách, výborným fotoaparátom a nekompromisným výkonom. Zamrzí však cena a výdrž.

Medzi zvyšnými špecifikáciami figurujú rýchle siete HSPA+, LTE (dual carrier), Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass, microUSB, NFC i DLNA. Poteší aj infraport zabudovaný v hornej stene. Môžete ním ovládať napríklad domácu techniku. Vstavanú batériu s kapacitou 2 550 mAh nabijete aj bezdrôtovo.

Na jeden záber: Samsung Galaxy S6

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu