Alcatel Onetouch Pop 10 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať desaťpalcový tablet s podporou LTE sietí, ktorý sa po pripojení klávesnice MagicFlip premení na malý notebook.

Alcatel Onetouch Pop 10 ponúka 9,6-palcový displej s HD rozlíšením, štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android je v novšej verzii 5.0 Lollipop.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Pop 10Desaťpalcový, tenký a ľahký tablet s HD rozlíšením, najnovším OS Android 5.0, štvorjadrovým procesorom, podporou LTE a funkciou telefonovania.

Vo výbave nájdeme slot na SIM kartu (tablet umožňuje aj hovory a posielanie SMS správ), podporu HSPA+ i 4G sietí, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, microUSB konektor s funkciou OTG, GPS, 3,5 mm jack a 4 600 mAh batériu. Momentky zhotovíte zadným 5-megapixelovým fotoaparátom, prednú 2 Mpix kameru využijete napríklad k videohovorom.

Cez dokovací konektor si môžete pripojiť Bluetooth klávesnicu, ktorá zároveň poslúži v zatvorenom stave ako ochranný kryt displeja. Klávesnici MegicFlip nechýba touchpad a ovládanie gestami.

Tablet Alcatel Onetouch Pop 10 kúpite na Slovensku za odporúčanú cenu 219,90 eur, spolu s klávesnicou MagicFlip zaplatíte za tablet 249,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu