Samsung Galaxy S6 edge v limitovanej edícii Iron Man

Nielen fanúšikom “marveloviek” a filmu Avengers zaplesá srdce pri pohľade na novú dizajnovú lahôdku Samsungu.

Aktuálnu vlajkovú loď so zaobleným displejom po stranách si na vybraných trhoch budete môcť kúpiť aj v limitovanej edícii Iron Man, na ktorej výrobca spolupracoval so spoločnosťou Marvel. Telefón sa dostal na trh pri príležitosti uvedenia novinky Avengers: Age of Ultron v kinách.

Kombinácia netradičného dizajnu v spojení s červenou a zlatou farbou vyzerá naozaj efektne. Logo Iron Mana na zadnom kryte a štýlová bezdrôtová nabíjačka v balení sú len povestnou čeršeničkou na torte. Pre niekoho gýč, pre iného dizajnový kúsok. O tom, či bude mať táto edícia úspech rozhodnú zákazníci.

ikona

Samsung Galaxy S6 edge - výstredný za každú cenuRecenzia prevratného mobilu s krásnym 5,1'' displejom zahnutým po obidvoch stranách, výborným fotoaparátom a nekompromisným výkonom. Zamrzí však cena a výdrž.

Prečo sa Samsung rozhodol zamerať práve na Iron Mana netušíme, niekoho by možno potešila edícia venovaná postave Thora či Hulka a nežnejšie polovičky by určite ocenili dizajn s Black Widow. Kto je váš obľúbený hrdina? Captain America alebo máte pochopenie pre Lokiho?

Zdroj: global.samsungtomorrow.com

Diskusia k článku:

Richard Hombauer 26.05.2015 - 11:55

S tou bezdrôtovou nabíjačkou to vymysleli parádne. Som fanúšikom Iron Mana, ale tieto farby sa mi nepáčia. Navyše, všetky tie čačky-mačky na tapete, ikonách či vytáčacej obrazovke by ma len otravovali. :) Mimochodom, teraz som si spomenul, že Avengers som prvý raz videl doma na strope pomocou projektora v telefóne Samsung Galaxy Beam. :)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease26.05.2015 - 13:01 Trvalý odkaz

Môj obľúbený hrdina bol Curro Jiménez

nerd26.05.2015 - 13:56 Trvalý odkaz

si taky stary ze si to pamatas? :)
downey junior sa kamarati s HTC a iron man sa kamarati so samsungom :)

Celá diskusia 3 príspevky