V 37 mestách vám Telekom prenesie zo starého do nového mobilu kontakty, správy aj ďalší obsah

Telekom v rámci skvalitňovania služieb a starostlivosti o zákazníkov prináša novú službu kopírovania kontaktov.

Vďaka špeciálnej čítačke v desiatkach predajní si môžu všetci zákazníci jednoducho a pohodlne preniesť svoje telefónne čísla i dáta zo starého mobilu na nový smartfón. Výhodou šikovného riešenia je bezpečnosť a rýchlosť prenosu dát. Okrem mobilných kontaktov je možné si preniesť aj všetky SMS a MMS správy, galériu fotografií, prípadne iný multimediálny obsah mobilného telefónu.

Ešte pred začatím samotného prenosu čísel a dát bude zákazník informovaný o tom, ako dlho bude prenos približne trvať. Zákazníci sa môžu rozhodnúť, či si prenesú za niekoľko desiatok sekúnd do nového smartfónu len mobilné čísla a kontakty, alebo aj ďalší obsah ako fotky a videá. Okrem toho majú zákazníci možnosť si svoje staré dáta zálohovať napríklad aj na USB kľuč alebo podporovanú pamäťovú kartu.

Informácie o novinke nájdete aj na našej produktovej stránke:

www.telekom.sk/starame-sa-o-vas

Diskusia k článku:

Milenec 13.05.2015 - 01:45

A ponúknu nám aj tú spomínanú kávičku ?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease13.05.2015 - 09:55 Trvalý odkaz

A to zdarma?
V Orange si za skopírovanie čísel vypýtali od svokry 3€. A to neboli v pamäti starého mobilu, ale na SIM. Čiže iba vloženie sim do androidu a import kontaktov :-))

Lumiak62513.05.2015 - 16:46 Trvalý odkaz

To si nevedia prekopírovať sami? Hlúpa Nokia bez OS to vedela dávno - z mobilu na SIM a naopak. WP ukladá čísla k registrovanému e-mailu od MS podobne ako Google na Androide. Aj, keď Android sa dá prepnúť aj na SIM zoznam.

Marek Hatala13.05.2015 - 18:45 Trvalý odkaz

Dobré ránko Telekom. V O2 sa to deje už 2 roky zadarmo automaticky bez vypytovaní pri kúpe MT v každej predajni či partnerskej alebo značkovej.

Celá diskusia 5 príspevkov