Telekom: Lumia 435, Alcatel Onetouch Pop 2 a Samsung Galaxy Xcover 3 v ponuke

Telekom obohatil svoju ponuku akciových zariadení o niekoľko noviniek. Lacný windowsfón od Microsoftu, cenovo dostupný Alcatel a vode i prach odolný Samsung.

Microsoft Lumia 435 cieli svojim dizajnom a základnou hardvérovou výbavou na mladých a nenáročných používateľov. Medzi hlavné špecifikácie patrí dvojjadrový procesor taktovaný na 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestorm ktorý je možné rozšíriť microSD kartami do veľkosti 128 GB. Operačný systém Windows Phone 8.1 prichádza už s aktualizáciou Lumia Denim.

Štvorpalcový displej má WVGA rozlíšenie 480 x 800 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie videí je určený základný 2-megapixelový fotoaparát, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Na video chat, napríklad cez službu Skype, využijete prednú VGA kameru. Vo výbave nájdete aj HSPA+, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack i DLNA technológiu. Kapacita batérie ponúkne 1 560 mAh.

ikona

Základné info: Microsoft Lumia 435Zatiaľ najlacnejšia Lumia s OS Windows Phone 8.1, dvojjadrovým procesorom, 4’’ WVGA displejom, 1 560 mAh batériou a 2 Mpix základným fotoaparátom bez AF a LED blesku.

Microsoft Lumia 435 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 2 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 9 €)

- 2 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 89 eur.

Samsung Galaxy Xcover 3 spĺňa podmienky certifikácie IP67, čo znamená, že vydrží po dobu 30-tich minút ponorený v sladkej vode do hĺbky jedného metra. Pod displejom ostali zachované aj hardvérové tlačidlá. Displej má 4,5-palcovú uhlopriečku s WVGA rozlíšením 480 x 800 bodov.

O výkon sa postará štvorjadrový procesor taktovaný na 1,2 GHz a 1,5 GB operačnej pamäte RAM. Vnútorný 8 GB priestor rozšírite microSD kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém beží v staršej verzii 4.4 KitKat. Zadný fotoaparát má päť megapixelov, automatické zaostrovanie i prisvetľovaciu diódu, predná kamera ponúkne dva megapixely. Vo zvyšnej výbave nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC a pravdepodobne aj FM rádio. Batérii výrobca zvýšil kapacitu o 500 mAh na 2 200 mAh.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy Xcover 3Tretia generácia odolného androidu Xcover má 4,5'' WVGA displej, štvorjadrový procesor, 5 Mpix fotoaparát s AF, LED bleskom, podporu LTE, NFC a 2 200 mAh batériu.

Samsung Galaxy Xcover 3 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 4 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 99 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 79 €)

- 4 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 29 €)

- 2 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 19 €)

Plnú cenu zariadenia nepoznáme.

Alcatel Onetouch Pop 2 láka na podporu LTE sietí a nízku cenu. Kompaktný model disponuje 4,5-palcovou uhlopriečkou s rozlíšením 480 x 854 bodov, štvorjadrovým procesorom, 1 GB operačnou pamäťou a 8 GB vnútorným priestorom so slotom na microSD kartu do veľkosti 32 GB.

Operačný systém Android beží vo verzii 4.4.2 KitKat a nechýba známe používateľské prostredie výrobcu. Fotografie a videá zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, na video chat využijte prednú kameru s VGA rozlíšením. Vo výbave nájdeme Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, DLNA, 2 000 mAh batériu i FM rádio s RDS.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Pop 2 (4.5)Lacný android s 4,5'' FWVGA displejom, štvorjadrovým procesorom, 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom, LTE a 2 000 mAh batériou. K dispozícii bude aj v dual SIM verzii.

Alcatel Onetouch Pop 2 (4.5) kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 3 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 9 €)

- 3 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 109 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu