Nové prostredie LG UX 4.0 na screenshotoch

Prednedávnom LG informovalo, že spolu s novou vlajkovou loďou G4 príde aj nová verzia používateľského prostredia UX 4.0 s novými funkciami. tešiť sa môžeme na jednoduché a intuitívne ovládanie, široké možnosti personalizácie, možnosť manuálneho nastavenia fotoaparátu či rad ďalších funkcií.

Od predstavenia telefónu LG Optimus G v roku 2012 je každoročne spoločne s novou vlajkovou loďou radu G uvedené aj nové užívateľské prostredie. Inak tomu nebude ani tento rok, kedy sa 28. apríla dočkáme oficiálneho predstavenia nového top modelu LG G4. V ňom bude bežať už aj nová verzia používateľského prostredia LG UX 4.0s množstvom nových funkcií.

Predchádzajúce verzie UX sa zameriavali na väčší komfort pri používaní inteligentných telefónov, avšak LG UX 4.0 prinesie aj optimalizované a individualizované prostredie. Niektoré funkcie majú jednoduchšie ovládanie, napríklad Quick Shot možno teraz spustiť jednoduchým dvojklikom zadného tlačidla alebo smart Bulletin automaticky generuje dôležité informácie z rôznych aplikácií na jednu stránku.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Fotoaparát je možné nastaviť do troch režimov - Simple, Basic a Manual. Nastavenie Simple vytvorí fotografie pomocou automatického nastavenia. Manuálne ovládanie však poteší aj náročných fotografov, ktorí chcú mať plnú kontrolu nad svojimi snímkami.

Nastavenie kalendára umožňuje jednoduché organizovanie času pomocou gest, presúvanie udalostí aj synchronizáciu s účtami na sociálnych médiách. Vylepšená funkcia Smart Notices obsahuje aktuálne informácie o počasí, doprave a ďalšie dáta, ktoré zodpovedajú dennej rutine alebo plánom podľa bežného správania či kalendára používateľa.

Vylepšenia sa dočkala aj Galéria, v ktorej sa fotografie radia do albumov podľa miesta a dátumu ich vyhotovenia a novinkou je aj Ringtone ID, ktorý automaticky vytvára unikátne zvonenie pre každý jednotlivý kontakt v zozname obľúbených.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu