Poradňa: poznáte aplikácie na hlasové vytáčanie a nahrávanie hovoru na Androide?

Čitateľ Ján sa na nás obrátil s dvoma problémami. Roky úspešne na svojej starej Nokii používal preňho dve dôležité funkcie: hlasové vytáčanie a nahrávanie hovoru bez pípania. Po tom, čo Nokia prestala slúžiť, si zakúpil Samsung Galaxy S4 mini, no kvalitné aplikácie, ktoré by nahradili známe funkcie z Nokie stále nenašiel.

Z Google Play si stiahol ACR recorder, ale nie je s kvalitou nahrávky spokojný a aplikácie na hlasové vytáčanie fungujú, podľa jeho zistení, len online, teda iba s využitím internetu.

Preto sa obraciame na vás, našich čitateľov, či by ste vedeli Janovi poradiť. Možno máte vlastné skúsenosti s niektorou aplikáciou, ktorá by bola pre jeho potreby a nároky vhodná. Veď ako sa hovorí: viac hláv, viac rozumu.

Budeme radi, keď sa o svoje skúsenosti podelíte v diskusii pod článkom.

Rubrika Poradňa je novým typom článkov v kategórii Stručne. Často sa nás totiž cez kontaktný formulár v pravom stĺpci webu Fony.sk pýtate otázky, ktoré trápia viacerých čitateľov. Tak prečo ich nezodpovedať verejne?

Diskusia k článku:

Daor32 17.03.2015 - 19:07

Jan si mal kupit opat NOKIU :-)

zilincan17.03.2015 - 19:50 Trvalý odkaz

Na nahravanie pouzivam Androrec https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androglobe.androrec
Zatial mam v telefon Kitkat 4.4.4 a funguje bez problemov. Chcem prejst na Lollipop, ktory vraj free verzia nepodporuje, ale mala by ju podporovat platena verzia. Nemam to ale vyskusane.

PRE REDAKCIU:
Ked uz citatelia radia, tak mohli by mi poradit aplikaciu, ktora na Androide 5.0 Lollipop prepina zvukove profily a pripadne ma moznost ovladania cez NFC tagy?

Celá diskusia 2 príspevky