Huawei TalkBand B2 - fitnes náramok a Bluetooth slúchadlo v jednom

Ponuka nositeľného príslušenstva sa rozrástla o štýlový doplnok, ktorý v sebe kombinuje dva prístroje. Náramok využijete nielen pri svojich aktivitách, ale hlavnú časť s dotykovým displejom môžete odňať a použiť ako bezdrôtové slúchadlo. (živé fotografie)

Huawei TalkBand B2 je predstaviteľom druhej generácie komunikačných náramkov Huawei TalkBand. Oproti svojmu predchodcovi ponúka vylepšený a štýlový dizajn, inteligentnejšie a presnejšie funkcie sledovania fyzického stavu a zdatnosti a zdokonalenú synchronizáciu s mobilnými zariadeniami.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Náramok sleduje vašu fyzickú zdatnosť, spánkovú činnosť, pohybové aktivity a je dokonalou kombináciou Bluetooth slúchadla a športového náramku. TalkBand B2 je vybavený pokročilým šesťosím snímačom a dokáže automaticky a presne sledovať a zaznamenávať pohyby, sledovať diaľku a pomer hlbokého a ľahkého spánku, poskytovať zdravotné rady či ako zlepšiť rozloženie a kvalitu spánku.

Inteligentný náramok je vybavený dvojitým mikrofónom s technológiou potlačenia šumu. Navyše dokáže rozpoznať, či Bluetooth slúchadlo je alebo nie je na náramku, a tak umožňuje automaticky presmerovať zvuk (hudbu alebo hovor) do smartfónu alebo náramku B2. TalkBand B2 má v sebe zabudovaný pager, ktorý pomocou vibrácií alebo vyzváňania dokáže nájsť váš telefón a určiť jeho polohu, a to bez ohľadu na model telefónu.

Kovová konzola prístroja TalkBand B2 je vyrobená z pevného a ľahkého leteckého hliníka. TalkBand B2 a má intuitívny 0,73’’ PMOLED dotykový displej. Náramok sa vyrába v dvoch materiálových variantoch: prvý je ekologický TPU (termoplastický polyuretan), druhý z luxusnej kože, takže možno zvoliť náramok pre každú príležitosť. Sú odolné proti vode a prachu a spĺňajú certifikáciu IP57.

TalkBand B2 váži 17 gramov, samotné Bluetooth slúchadlo 9,4 g. Disponuje 90 mAh batériou, ktorá umožňuje až päť dní prevádzky, hovory v dĺžke až 6 hodín a vydrží do 12 dní v pohotovostnom režime. Nabijete ju cez microUSB konektor. TalkBand Spárujete ho cez Bluetooth so zariadeniami s operačným systémom od verzie Android 4.0 a s iPhonom s operačným systémom iOS 7.0 alebo vyšším.

Dodávať sa bude v troch farbách: čiernej, striebornej a zlatej. Odporučená cena prémiovej verzie s koženým náramkom je 199 eur a štandardná verzia (s náramkom z TPU) je 169 eur.

MWC 2015: Huawei TalkBand B2

Živé fotografie:

Cestu a ubytovanie redaktora na MWC 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung, dátový roaming Telekom. Ďakujeme!

Diskusia k článku:

aesace 03.03.2015 - 13:58

A hodinkami-fitness bandom, co sa da takto telefonovat, este neprisiel naozaj nikto.A vobec to nevyzera zle. Konecne nejake inovacie, ktore sme asi cakali od Samsungu, Applu..no asi nie od Huawei. Uz sa tesim na realne recenzie.

Nightmare03.03.2015 - 15:35 Trvalý odkaz

krasny naramok aj tie hodinky od Huaweiu (aj ked vieme kde sa inspirovali)
stale ma niecim prekvapia :)

Lenka Ivančíková03.03.2015 - 15:50 Trvalý odkaz

mne sa velmi paci, aj tie nove sluchadla, Huawei ide spravnym smerom. :)

Michal03.03.2015 - 23:12 Trvalý odkaz

Pekne,po hodinkach dalsia pekna vec,sikovna rozumna a elegantna. Huawei sa zhostil vyrobou prislusenstva velmi umne. Nevymyslat blbosti ale priniest to co trh chce s vyrobou zameranou na kvalitu a nie kvantitu. Pekne velice pekne

martian04.03.2015 - 09:02 Trvalý odkaz

Pekne, ale viac by mi tam pasoval kovovy remienok. Hlavne pri tej vystavenej verzii. Kozeny remienok na mna posobi tak nejako lacno.

Celá diskusia 6 príspevkov