Huawei TalkBand N1 - športové Bluetooth slúchadlá s 4 GB pamäťou

Vo svojom stánku na MWC 2015 prezentoval Huawei aj nové príslušenstvo. Nové bezdrôtové slúchadlá sú odolné proti prachu a potu a prvými s 4 GB pamäťou. (živé fotografie)

Huawei TalkBand N1 sú prvými Hi-Fi stereo Bluetooth slúchadlami s 4 GB miestnou pamäťou pre 1,000 skladieb vo formáte MP3, s možnosťou volania cez Bluetooth a sledovaním športových výkonov.

Slúchadlá majú hmotnosť 18 gramov a spĺňajú certifikáciu IP54. Pomocou prenosovej technológie APTX Bluetooth si môžete užívať kvalitný zvuk. V spojení so smartfónom slúžia taktiež ako zdravotný a športový tracker. Medzi funkciami nechýba krokomer, výpočet vzdialenosti, sledovanie spotreby kalórií a iné. Jedna z funkcií dokáže vysielať mená alebo telefónne čísla prichádzajúcich hovorov, takže na ceste o žiadny hovor neprídete.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Vďaka magnetickému klipu ich v prípade nečinnosti ľahko prichytíte okolo krku ako náhrdelník. Vstavaná batéria, ktorú nabijete cez microUSB konektor, ponúkne do 4,5 hodiny hovoru, 7 hodín počúvania hudby a do 108 hodín v pohotovostnom režime.

TalkBand N1 sa dodávajú v troch farbách: striebornej, šedej a červenej. Odporučená cena slúchadiel bude 119 eur.

Živé fotografie:

Cestu a ubytovanie redaktora na MWC 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung, dátový roaming Telekom. Ďakujeme!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu