LG F60 dostáva aktualizáciu na Android 5.0 Lollipop

LG myslí nielen na high-endy, ale aktualizácie pripravuje aj pre zariadenia nižšej triedy. Najnovšie sa z verzie Androidu 5.0 tešia majitelia lacného modelu F60.

Cenovo dostupný smartfón LG F60, ktorý láka na LTE technológiu dostáva aktualizáciu na najnovší Android 5.0 Lollipop. S novou verziou operačného systému sa výrazne zmenila aj grafická stránka používateľského rozhrania, ktoré je teraz farebnejšie, prehľadnejšie a pribudli aj nové animácie.

Podobne ako vlajková loď G3 sa aj F60 môže pochváliť zaujímavými funkciami:

- Gesture Shot: nielen pre fanúšikov trendu autoportrétov sa hodí gesto zatnutia päste, ktoré automaticky spustí trojsekundovú samospúšť.

- Front Camera Light: osvetlenie predného fotoaparátu jemne osvetlí snímanú osobu.

- Touch & Shoot: zaostrenie a stlačenie spúšte už nie sú dva, ale iba jeden krok. Stačí len jedno gesto.

- Knock Code: personalizovaný kód pomocou "vyťukania" sekvencie na displeji je v súčasnej dobe najbezpečnejším zabezpečením smartfónu.

ikona

Základné info: LG F60 (D390n)Lacný android s 4,5'' WVGA displejom, štvorjadrovým procesorom, podporou LTE, 5 Mpix fotoaparátom s LED bleskom a AF, štandardnou výbavou a 2 100 mAh batériou.

LG F60 ponúka štvorjadrový 1,2 GHz procesor, 1 GB operačnú pamäť RAM, 4 GB vnútorný priestor, slot na microSD kartu, LTE, zadný 5 Mpix fotoaparát, prednú VGA kameru a 2 100 mAh batériu. Dostupný je nielen v obchodoch s elektronikou, ale aj u mobilných operátorov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Pilot 17.02.2015 - 15:22

low-end dostane skorej aktualizaciu ako LG G2 (D802), predosla vlajkova lod? Pekne si urcuju priority.

Peter17.02.2015 - 17:15 Trvalý odkaz

asi potrebuju na niecom vychytat muchy

Celá diskusia 2 príspevky