Sony SmartWatch 3 prichádzajú v kovovom prevedení

Na CES 2015 ukázalo Sony svoje inteligentné hodinky v elegantnom dizajne z nehrdzavejúcel ocele. Odolnosť proti ošplechnutiu vodou, známe funkcie a 1,6'' displej ostali.

Na veľtrhu CES 2015 predstavilo Sony nové produkty, partnerstvá a skúsenosti zo stále sa rozvíjajúceho radu SmartWear – elegantnú edíciu SmartWatch 3 z nerezovej ocele, nové Lifelog spolupráce, a koncept nositeľných zariadení, vrátane multi-senzorického, vodeodolného prototypu slúchadiel od Sony Corporation, ktoré boli navrhnuté s cieľom poskytnúť používateľovi prehľad o bežeckej dráhe v reálnom čase.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

”Rozširovanie Lifelog – a to z hľadiska jej Open API, ako aj z hľadiska našej vízie pre nové nositeľné koncepcie – umožní kreatívnym partnerom integrovať ich aplikácie a služby do našej platformy. Vďaka tomu budeme môcť poskytnúť naším užívateľom prístup k tomu najbohatšiemu a najpestrejšiemu nositeľnému ekosystému,” povedal Kaz Tajima, Senior Vice President, Head of UX Creative Design and Planning v spoločnosti Sony Mobile Communications.

V septembri minulého roka predstavilo Sony svoju tretiu generáciu inteligentných hodiniek SmartWatch s plastovým náramkom. Teraz sme sa dočkali ich vyhotovenia z nehrdzavejúcej ocele, čo im dodáva elegantný vzhľad. Hodinky sú vybavené 1,6’’ TFT LCD transfletívnym displejom s rozlíšením 320 x 320 bodov, samozrejmosťou je certifikácia IP68, čo znamená vodeodolnosť do 1,5 metra počas 30-tich minút. Nabíjajú sa cez klasický microUSB port.

ikona

Sony SmartWatch 3 (SWR50)Tretia generácia inteligentných hodiniek od Sony dostala jemnejší displej a operačný systém Android Wear. Hodinky zostali vodotesné, majú 4 GB úložisko, 512 MB RAM a GPS, vyzerajú však viac športovo. (doplnené živé fotografie)

Aj bez smartfónu s OS Android je SmartWatch 3 zábavným a užitočným doplnkom. Poslúži na prehrávanie hudby, vo vnútri nájdeme inteligentnú technológiu snímačov a vstavaný GPS senzor. Nová edícia má byť dostupná od budúceho mesiaca.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

paul 07.01.2015 - 00:19

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD prepacte, inak sa ani na toto reagovat neda :DDDDDDDD

Celá diskusia 1 príspevok