Apple vydal iOS 8.1.2, opravuje iba chybu pri kupovaní zvonení

Apple vydal update svojho operačného systému iOS. Najaktuálnejšie číslo verzie sa zastavilo na hodnote 8.1.2, zoznam zmien však zíva prázdnotou. Pravdepodobne prišlo k odstráneniu viacerých chýb, no popis pri 27,8 MB veľkom balíčku (v prípade iPhonu 5S) zahŕňa len informáciu o vyriešení problému s miznúcimi zvoneniami zakúpenými v iTunes. Používatelia totiž nemali možnosť stiahnuť si melódie do svojich zariadení tak, ako je to bežné pri filmoch a hudbe. Teraz im postačí v Safari otvoriť link itunes.com/restore-tones

Aktualizáciu je, tak ako vždy, možné vyvolať priamo z nastavení operačného systému alebo po pripojení k iTunes. Dostupná je pre iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 2, iPad s Retina displejom, iPad Air, iPad mini, iPad mini s Retina displejom a iPod touch 5. generácie.

Pokiaľ sa nestane nič mimoriadne, ďalší update by mali používatelia dostať na začiatku budúceho roka. iOS 8.2 totiž počíta s plnou podporou pre hodinky Apple Watch. Tie na trh prídu v priebehu jeho prvých týždňov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu