Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note 4

Majitelia najnovšieho tabletofónu od Samsungu si môžu vybrať z pestrej palety príslušenstva. V ponuke nechýbajú doplnky v podobe nových LED flipových puzdier, zadných krytov, 9 500 mAh externej batérie či súprav pre bezdrôtové dobíjanie.

Samsung Galaxy Note 4 bol predstavený na septembrovej výstave IFA 2014 v Berlíne a na slovenskom trhu sa objavil pred niekoľkými týždňami. Nájdete ho aj v ponuke našich operátorov.

Ponúka 5,7-palcový Super AMOLED displej s jemným QHD rozlíšením 1 440 x 2 560 bodov, Verzia predávaná na Slovensku dostala 2,7 GHz štvorjadrový procesor, 3 GB RAM, 32 GB vnútorný priestor a OS Android 4.4 KitKat s grafickou nadstavbou TouchWiz a množstvom softvérových vylepšení. Súčasťou smartfónu je aj dotykové pero S Pen.

ikona

Samsung Galaxy Note 4 - veľa krokov vpred, ani jeden vzadRecenzia špičkového tabletofónu s 5,7'' QHD displejom, nekompromisným výkonom, výborným 16 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou a vylepšeným perom S Pen.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Vo výbave nechýba podpora rýchle dátovej siete HSPA+, LTE, GPS, Glonass, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC, microUSB s funkciou MHL na pripojenie externých zariadení, 3 200 mAh batérie, 16 Mpix fotoaparát, 3,5 mm jack, infraport, snímač tepu srdca, ani snímač odtlačku prstov.

LED flipové puzdro je novinkou v ponuke príslušenstva. Chráni displej a súčasne jeho majiteľa informuje o zmeškaných udalostiach a ďalších informáciách, ako sú napríklad čas, prichádzajúci hovor či správa alebo stav batérie. Displej smartfónu pritom môže zostať vypnutý, pretože toto puzdro má v sebe zabudované LED diódy, ktoré notifikácie graficky zobrazujú. Puzdro sa nasadzuje namiesto samotného zadného krytu, čím dochádza k prepojeniu s telefónom. K dispozícii bude v čiernom, zlatom a vínovom prevedení za 59,90.

Zadný ochranný kryt je vyrobený z polykarbonátu a ochráni Note 4 pred nárazmi a poškriabaním. Súčasne umožňuje jednoduchý prístup ku všetkým konektorom a tlačidlám, ako je napríklad USB port, konektor na slúchadlá, ovládanie hlasitosti a tlačidlo napájania. K dispozícii bude v čiernom, modrom alebo červenom prevedení za odporúčanú cenu 21,90 €.

K smartfónu Galaxy Note 4 si môžete zaobstarať niektoré zo širokej ponuky puzdier rôznych farieb i typov. Okrem klasického hladkého prevedenia majú flipové puzdra S View a flipové puzdra s vreckom najnovšie tiež zaujímavý členitý dizajn. K dispozícii sú vo farbách čierna, biela, svetlo tyrkysová, ružová, zlatá a slivková. Odporúčaná cena flipového puzdra S View v hladkom aj členitom prevedení bude 43,90 € a flipového puzdra s vreckom v hladkom aj členitom prevedení 24,90 €.

Vďaka praktickej súprave pre bezdrôtové nabíjanie stačí Note 4 so špeciálnym nabíjacím krytom položiť na podložku Charger Pad a telefón sa začne automaticky nabíjať. Súprava sa skladá z nabíjacieho krytu (iba zadný, či variant S View) a podložky. Kryty budú k dispozícii v čiernej a bielej farbe. Odporúčaná cena bezdrôtovej nabíjacej súpravy so zadným krytom bude 54,90 €, cena súpravy s puzdrom S View 74,90 €.

Držiak do auta pre bezdrôtové nabíjanie umožňuje bezpečné uchytenie tabletofónu pomocou nastaviteľných úchytov. Držiak je možné pripevniť v rôznych polohách na prístrojovú dosku alebo na predné sklo kĺbovým ramenom s prísavkou a páčkou. Praktický a plochý dizajn nebráni vodičovi vo výhľade. Cena bude 89,90 €.

Záložná batéria zvyšuje výdrž v situáciách, kedy ho nemožno dobiť cez elektrickú sieť. Kapacita 9 500 mAh je dostatočná na opakované dobíjanie cez integrovaný microUSB kábel. Externá batéria zároveň obsahuje ešte jeden USB konektor pre nabíjanie ďalšieho zariadenia. O priebehu nabíjania informujú tri farebné LED indikátory. Externá batéria v čiernom alebo bielom prevedení bude stáť 74,90 €.

HDMI redukcia MHL 3.0: pripojením 11-pinového microUSB konektora ku Galaxy Note 4 vytvoríte stanicu HDMI. Pomocou štandardného HDMI kábla je potom možné smartfón jednoducho prepojiť s domácim kinom, monitorom alebo televízorom. Redukcia podporuje prenos videa s rozlíšením až 4K vďaka štandardu MHL 3.0 (30 fps). Cena bude 44,90 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu