HTC One (M7) dostáva Android 4.4.3

Najnovšia aktualizácia minuloročnej vlajkove lode prináša nielen tradičné opravy chýb a zlepšenie bezpečnosti, ale aj vylepšenia aplikácií Fotoaparát či Galéria. V menu pribudli i nové položky - Správca súborov a HTC Zoe Beta.

O bývalú vlajkovú loď HTC One (M7) sa výrobca príkladne stará. Model, ktorý štartoval s operačným systémom Android 4.1 Jelly Bean dostáva ďalšiu aktualizáciu na novú verziu 4.4.3 KitKat. V tej sú zapracované aj novinky z Google verzie 4.4.4, takže ide vlastne o aktuálne najnovšiu možnú verziu. Hovorí sa, že sa neskôr One-ko dočká aj ďalšieho updatu na platformu s pracovným názvom Android L. Uvidíme.

ikona

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavilRecenzia špičkového smartfónu s OS Android 4.1.2, štvorjadrovým 1,7 GHz procesorom, 4,7'' Full HD displejom, 4 Mpix kamerou s unikátnymi možnosťami fotogalérie a špičkovými stereo reproduktormi.

Android 4.4.3 KitKat prináša zdokonalenie systému, vylepšenia a opravy chýb, zlepšenie bezpečnosti OpenSSL, aktualizáciu aplikácií Fotoaparát, Galéria a HTC Sync Mnager. Okrem toho v menu pribudli dve nové položky: Správca súborov a HTC Zoe Beta. Nástroj na vytváranie krátkych videí (Video Highlights), ktorý máme v redakcii v obľube, je už niekoľko dní dostupný v obchode Google Play aj pre iné značky smartfónov, nielen HTC. Podmienkou je však Android vo verzii 4.4. V HTC Zoe Beta môžete svoje výtvory zdieľať s vybranými priateľmi a takisto odoberať nimi vytvorené videá.

Nový softvér nesie číselné označenie 6.09.401.5 a má vyše 550 MB, takže kto nemá dostatočne veľký dátový balík od operátora, mal by použiť na jeho stianutie Wi-Fi sieť. Oznámenie o dostupnosti sa zvyčajne objaví v notifikačne lište, nedočkavci si môžu dostupnosť skontrolovať aj v menu, v sekcii Nastavenia - Informácie - Aktualizácia softvéru. Aj keď sa počas updatu z telefónu nič nevymaže, pre istotu odporúčame zálohovať si jeho obsah.

Diskusia k článku:

Nightmare 21.08.2014 - 16:28

Pekne gesto od HTC...inak niekde som cital ze po tejto aktualizacii nejde par veci

Nightmare22.08.2014 - 16:42 Trvalý odkaz

Riso co tvoje Oneko?vsetko funguje po tejto aktualizacii ako ma?

Lenka Ivančíková22.08.2014 - 18:12 Trvalý odkaz

Neviem ci Riso aktualizoval, ale u mna je vsetko v poriadku. Dokonca mi zacala fungovat indikacna LED dioda, ktora bola od kupy nefunkcna. Svietila len na cerveno, pri nabijani.

Michal22.08.2014 - 20:55 Trvalý odkaz

U mna tiez vsetko v poriadku, dokonca subjektivne sa zlepsila vydrz baterky. Palec hore odo mna

Knoxville23.08.2014 - 21:23 Trvalý odkaz

Ja mám skor opačný problém.Subjektívne sa mi batéeria vybíja o niečo viac.Hlavne pri nečinnosti.A dalšia vec ked telefonujem a stlačím vypínacie tlačidlo hovor sa zruší... Vie mi niekto poradiť? Može to byť sposobené tým že som robil HARD Reset? Vdaka...

Celá diskusia 8 príspevkov