Orange: Nokia Lumia 930 a HTC Desire 816 v akciovej ponuke

Ponuka dotovaných zariadení sa rozrástla o dva smartfóny. Päťpalcový windowsfón s Full HD rozlíšením a 5,5’’ tabletofón strednej triedy s OS Android a HD displejom.

HTC Desire 816 ponúka plastovú konštrukciu, štvorjadrový procesor s taktom 1,6 GHz, 1,5 GB operačná pamäť RAM a Android v najnovšej verzii 4.4 KitKat spolu s používateľským prostredím Sense. Vnútorný 8 GB úložný priestor sa dá rozšíriť microSD kartami o ďalších až 128 GB. Displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou disponuje HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov.

Fotografie a Full HD videá zhotovíte 13-megapixelovým zadným fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Medzi funkciami fotoaparátu nájdete aj obľúbené HTC Zoe a a Video Highlights. Milovníkov selfie poteší predná kamera s 5 Mpix rozlíšením. Vo výbave nechýbajú rýchle dáta HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth a samozrejme ani 3,5 mm audio jack. Kapacita vstavanej batérie sa zastavila na hodnote 2 600 mAh.

ikona

Základné info: HTC Desire 816Tabletofón strednej triedy s OS Android 4.4, štvorjadrovým procesorom, 5,5'' HD displejom,13 Mpix zadným fotoaparátom, 5 Mpix prednou kamerou, prednými stereo reproduktormi a 2 600 mA batériou.

HTC Desire 816 je v Orangei dostupné od jedného eura pre najvyššie paušály. Pri programe s 20 € mesačným poplatkom vás bude stáť 250 eur. Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 330 eur.

Nokia Lumia 930 je aktuálnou vlajkovou loďou s operačným systémom Windows Phone 8.1. Ponúka známy unibody dizajn s pevnou konštrukciou, ktorej hlavná nevýhoda je v absencii slotu pre pamäťovú kartu. Na uloženie multimediálnych súborov a dokumentov vám tak bude musieť stačiť vnútorný 32 GB priestor, prípadne môžete využiť cloudové služby. OneDrive od Microsoftu ponúka bezplatne 7 GB.

Výkon má na starosti štvorjadrový procesor s taktom 2,2 GHz a 2 GB operačná pamäť RAM. Veľký päťpalcový OLED displej pokrytý odolným sklíčkom Gorilla Glass 3 dostal Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 bodov a vysokú citlivosť, takže v zime si pri ovládaní smartfónu môžete nechať na rukách rukavice.

Na fotografovanie a nahrávanie videí je určený 20-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, duálnym LED bleskom, optikou Carl Zeiss a technológiou Rich Recording. Nechýba ani predná kamera. Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, DLNA, NFC i FM rádio. Batéria s kapacitou 2 420 mAh podporuje aj bezdrôtové nabíjanie.

ikona

Základné info: Nokia Lumia 930Nová vlajková loď prináša 5'' Full HD displej, štvorjadrový procesor, 20 Mpix fotoaparát s duálnym LED bleskom, podporu LTE, NFC a 2 420 mAh batériu. Škoda absencie slotu na pamäťové karty.

Nokiu Lumiu 930 kúpite od 110 eur, pri 20-eurovom paušále za ňu zaplatíte 450 eur. Plná cena je u operátora stanovená na 530 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu