Na jeden záber: Nokia Lumia 630

Recenziu lacného windowsfónu s najnovším operačným systémom WP 8.1 sme už na našej stránke zverejnili, teraz sme sa na tento 4,5’’ smartfón so slušnou výbavou pozreli okom redakčnej kamery.

Nokia Lumia 630 osloví menej náročných používateľov, ktorí uprednostňujú rýchly a vyladený systém od Microsoftu a netúžia po drahom high-ende.

Výkon má na starosti štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz a 512 MB operačná pamäť RAM. Operačný systém Windows Phone beží v najnovšej verzii 8.1. Displej s 4,5’’ uhlopriečkou a rozlíšením 480 x 854 bodov je pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass 3.

ikona

Nokia Lumia 630 - chudobné balenie, milé prekvapenieRecenzia cenovo dostupného windowsfónu s novou verziou OS, pekným 4,5'' FWVGA displejom a dostatočným výkonom. Zamrzí chýbajúci LED blesk a predná kamera.

Osemgigabajtový úložný priestor je rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 128 GB. Na fotografovanie poslúži päťmegapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, ale bez prisvetľovacej diódy. Pri snímaní selfie môžete využiť hlasové navigovanie, keďže pri chýbajúcej prednej kamere je vytvorenie tej správnej fotografie občas problém.

Medzi špecifikáciami nájdeme aj podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth, FM rádio, 3,5 mm jack a 1 830 mAh batériu.

Na jeden záber: Nokia Lumia 630

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu