Nokia 225 Dual SIM na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť aj lacný telefón klasickej konštrukcie s podporou pre dve SIM karty. Výhodou je dlhá výdrž batérie.

Nokia 225 Dual SIM je určená nenáročným používateľom, ktorí hľadajú klasický telefón na hovory, SMS-ky a počúvanie hudby. Problémom nie je ani chatovanie cez sociálne site. V zariadení nájdete nainštalované aj aplikácie Facebook a Twitter. Na internet sa pripojíte iba cez EDGE, prípadne GPRS, siete tretej generácie tento model nepodporuje.

Displej má 2,8-palcovú uhlopriečku a rozlíšenie 240 x 320 bodov. Vo výbave nechýba slot na pamäťové karty, takže mobil môžete využiť aj ako MP3 prehrávač, dlhé chvíle vám skráti i FM rádio. Na momentky a nahrávanie QVGA videí poslúži 2-megapixelový fotoaparát bez automatického zaostrovania a prisvetľovacej diódy. Predná kamera chýba. V hornej stene sa nachádza audio jack, LED svietidlo a nabíjací microUSB konektor. Na prenos súborov môžete využiť aj Bluetooth. Batéria s kapacitou 1 200 mAh ponúkne do 21 hodín hovoru a telefón udrží až 36 dní v pohotovostnom režime.

ikona

Základné info: Nokia 225 (225 Dual SIM)Telefón klasickej konštrukcie so základnými funkciami, 2,8'' QVGA displejom, 2 Mpix fotoaparátom bez LED blesku v pestrých farbách. Na vybraných trhoch bude aj v dual SIM verzii.

Orientačná cena: 43 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

ferineveri 17.06.2014 - 22:36

Velky displej a wifi nikde. Cez EDGE sledovat filmy? Alebo web? Radsej mensi displej 2,4 a wifi k tomu. Nechapem uz toto. No bola by o 8€ drahsia.

Celá diskusia 1 príspevok