FunFón: bezplatné volania a správy s kamošmi na pol roka zadarmo

Virtuálny operátor vylepšil svoju predplatenú kartu a prináša možnosť bezplatne volať v sieti FunFónu. Stačí, ak existujúci FunFónista presvedčí svojho kamaráta, aby prešiel na FunFón a automaticky obaja získajú vzájomné bezplatné volania a SMS a MMS správy až na pol roka zadarmo.

Okrem toho, že všetci zákazníci FunFón Férofky volajú, posielajú správy a sťahujú dáta v rámci SR za 7 centov, priniesol operátor ďalšie vylepšenie ponuky. Každý nový zákazník FunFónu môže získať aj vzájomné neobmedzené volania a správy na pol roka s tým FunFónistom, ktorý ho na FunFón presvedčí.

Jeden zákazník FunFónu môže takto získať vzájomné bezplatné hovory až s 10 ďalšími zákazníkmi. Nová ponuka platí od stredy 11. júna 2014. Aktivácia benefitu je možná prostredníctvom SMS správy alebo v zóne “Mám kartu” na www.funfon.sk. (Pozn. redakcie: tvar SMS správy aktuálne zisťujeme)

ikona

Funfón: predplatená Férofka s príjemnými cenami a 6 x 500 MB dát zadarmo pri prenose číslaFunFón sa prebral z niekoľkomesačného zimného spánku a priniesol novú ponuku, cielenú na mladých zákazníkov - volania, správy a surfovanie za sedem centov. Pri prenose čísla získavate navyše benefit 500 MB dát na pol roka zadarmo.

FunFón Férovka ponúka:

- volania do všetkých sietí na Slovensku, správy aj internet v mobile (1 MB) za 7 centov

- hovory na FunFón čísla po prvej minúte zadarmo

- za internet v mobile zákazník zaplatí najviac 40 centov za deň

- po prenese čísla do FunFónu získa zákazník mesačne na pol roka 500 MB dát zadarmo

- odchádzajúce hovory do EU, USA a Kanady za 12 centov za minútu

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

petris 11.06.2014 - 17:30

neda mi nespomenut fakt ze funfon nie je ziadny virtualny operator. je to iny druh predplatenej karty prima spolocnosti orange. Článok 1 Úvodné ustanovenia a vymedzenie základných pojmov 1.1 Tento dokument predstavuje doplnok platných Všeobecných podmienok spoloč¬nosti Orange Slovensko, a.s., na poskytovanie predplatenej služby Prima (ďalej len „Prima podmienky“), ktorého obsahom sú osobitné podmienky na poskytovanie služby FunFón (ďalej len „Podmienky“), ktorú spoločnosť Orange v zmysle týchto Podmienok poskytuje účastníkom ako osobitný druh služby Prima. http://www.funfon.sk/vseobecne-podmienky/

andre12.06.2014 - 08:16 Trvalý odkaz

Ten net na 6mesiacov zadara mi ide plnou rychlostou aj po precerpani 500mb

Celá diskusia 4 príspevky