Na jeden záber: Prestigio MultiCenter Box

Tentoraz sme sa pozreli na príslušenstvo, ktoré z vášho monitora alebo televízora spraví androidové zariadenia.

Prestigio MultiCenter Box je malá krabička, ktorá dokáže po pripojení cez dodávaný HDMI kábel premeniť monitor alebo televízor na androidový tablet. Zariadenie, v ktorom beží operačný systém Android 4.2 môžete využiť na sledovanie internetovej televízie, prehrávanie videí z YouTube, inštalovanie aplikácií alebo surfovanie po webe.

Po zapojení USB kľúča si môžete na externom zariadení prezerať obsah flash disku - fotografie, dokumenty, e-knihy, videá a problém mu nerobí ani prehrávanie vo Full HD kvalite.

ikona

Prestigio MultiCenter Box a Mini - premeňte televízor na androidový počítačPrestigio uviedlo na slovenský trh nový rad príslušenstva, ktoré umožňuje bezdrôtovo prepojiť vaše mobilné zariadenie s televízorom, monitorom či projektorom.

Menšou nevýhodou môžu byť spomalené, či nečakané reakcie. Ovládanie je možné napríklad bezdrôtovou myšou, prípadne, po nainštalovaní aplikácie Prestigio Remote Control, smartfónom. Tá však na nás dobrý dojem neurobila. V balení nájdete aj diaľkové ovládanie, nabíjačku a HDMI kábel.

MultiCenter Box je vybavený AV konektorom a portom LAN, ktorý slúži na káblové pripojenie k internetu, a môže byť použitý aj ako domáci Wi-Fi hot-spot. Vo vnútri pracuje dvojjadrový procesor ARM Cortex-A9, 1 GB pamäť RAM a dvojjadrová grafika Mali-400. Interná pamäť ponúka priestor 4 GB.

Na jeden záber: Prestigio MultiCenter Box PAB2411

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu