Hudba Google Play Naplno v našich androidoch už naplno funguje! Zatiaľ úplne zadarmo

V e-mailovej schránke už vidím novú správu: "Zaregistrovali ste si bezplatnú skúšobnú verziu predplatného do služby Hudba Google Play Naplno. Ak predplatné nezrušíte do 16.4.2014, automaticky si zaregistrujete predplatné za cenu 4,49 €/mesiac."

Stačilo aktualizovať v mojom HTC One aplikáciu Hudba Play, potom ju otvoriť a v nastaveniach kliknúť na moje konto Google. Objavila sa informácia o bezplatnej skúšobnej verzii šikovnej hudobnej služby, o ktorej sme písali v článku Hudbu v Google Play si už čoskoro kúpite aj na Slovensku.

Tak čo, Spotify, Deezer alebo Hudba Play? Ktorú službu si vyberáte vy?

Diskusia k článku:

slavomir16 18.03.2014 - 13:49

Pre fanusikov EDM, je Spotify, jednoznacna volba. Mimochodom Google play music vyuzivam uz viac ako rok, na odkladanie si stiahnutych pesniciek, dnes som skusil kliknut na Hudbu naplno a ponuklo mi to cenu 9,99 dolarov, predokladam, ze preto, lebo som si to vtedy aktivoval cez US proxy na US kreditku

marek18.03.2014 - 14:30 Trvalý odkaz

Ten mesiac zadarmo mi začne plynúť, až keď kliknem na ten svoj účet v nastaveniach, všakže? Teda keď si to spustím o polroka, tak o polroka to budem mať na mesiac zadarmo, alebo je to zadarmo len teraz prvý mesiac od spustenia služby ako takej? :D

matoe18.03.2014 - 15:12 Trvalý odkaz

zacal som so Spotify aj pri nom zostanem. Google music chce odo mna cislo karty aj ked som ho chcel len vyskusat a porovnat. neviem ci som paranoidny, ale nemam potrebu vesat cislo mojej karty na kazdy portal..

Celá diskusia 3 príspevky