Google Play oslavuje! Stiahnite si zadarmo...

Obchod s aplikáciami pre Android oslavuje narodeniny. Android Market zmenil svoj názov na Google Play v roku 2012 a používatelia v týchto dňoch dostanú možnosť stiahnuť si niektoré hry a aplikácie zadarmo.

Je v tom nejaký trik? No, Google zoznam bezplatných aplikácií a hier nikde súhrnne neuvádza. Isté je však, že vo free-to-play FIFE 14 teraz môžete zadarmo hrať aj turnaj Ulimate Team, bez poplatku si stiahnete celý Dungeon Keeper či arkádu RE-VOLT 2 a s výraznou zľavou Prince of Persia: Shadow & Flame alebo Modern Combat 4.

Takže skúste hľadať, sťahovať a ak narazíte na niečo zaujímavé, podeľte sa s našimi čitateľmi v diskusii.

Diskusia k článku:

marek 14.03.2014 - 12:59

Iba doplním, že Google zoznam akcií uvádza, ale v našej krajine tento zoznam nie je prístupný (pravdepodobne preto, že väčšina z týchto darčekov u nás aj tak nie je dostupná, akurát tá hudba dúfajme že už čoskoro). Zoznam je tu: https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCwQFjAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fcollection%2Fpromotion_2014_play_birthday&ei=Bt8iU6__HsavygOT4IGgCA&usg=AFQjCNHgGpPOVlbg-GVWCNZPUm2tCrKt1Q&sig2=FUSFcNo-zZ967J4ZrpsGgA Na zobrazenie je však potrebné použiť nejaký trik, napríklad dať do googlu "google play celebrates 2014" a stránku otvoriť pomocou (zázračného:)) tlačítka "v pamäti".

marek14.03.2014 - 16:17 Trvalý odkaz

Ešteže ma v tej týchlosti nenapadlo skopírovať ten cache link a dať ho do url :D

Celá diskusia 3 príspevky