Orange: Nokia 515 a Lumia 1320 v akciovej ponuke

Portfólio akciových zariadení sa rozrástlo o dva modely značky Nokia. Telefón klasickej konštrukcie s hliníkovým telom a 6’’ tabletofón s HD displejom a 5 Mpix fotoaparátom. Kúpite ich však iba cez e-shop operátora.

Nokia Lumia 1320je lacnejšou alternatívou k svojej lepšie vybavenej sestre Lumii 1520. Zaujme oblou konštrukciou, veľkým 6-palcový displejom s HD rozlíšením (720 x 1 280 bodov) pokrytým odolným sklíčko Gorilla Glass a doplnkovým softvérom od Nokie.

Dvojjadrový procesor s taktom 1,7 GHz je doplnený 1 GB pamäťou RAM a 8 GB vnútorným úložným priestorom. Nechýba ani slot na microSD kartu do veľkosti 64 GB a na uloženie multimediálnych súborov či dokumentov môžete použiť aj cloudovú službe OneDrive, v ktorej má každý používateľ k dispozícii minimálne 7 GB bezplatného priestoru.

Fotoaparát s 5-megapixelovým rozlíšením má automatické zaostrovanie aj LED diódu. Operačný systém Windows Phone 8 je doplnený množstvom užitočného softvéru. Nechýbajú fotografické funkcie. Nokia Camera spája fotografické režimy – Pro, Smart a video v jedinú aplikáciu pre snímanie fotografií, Nokia Storyteller umožňuje vďaka automatickému integrovaniu obrázkov s lokalizáciou Here vytvárať chronologický obraz cesty používateľa na mape. Aplikácia Creative Studio zaistí jednoduchú editáciu obrázkov, vytváranie fotokoláže a používanie rôznych typov filtrov.

ikona

Základné info: Nokia Lumia 1320Cenovo dostupnejšia verzia Lumie 1520 prináša dvojjadrový 1,7 GHz procesor, 6'' HD displej, 5 Mpix fotoaparát s AF, LED bleskom a fotografickými aplikáciami, OS Windows Phone 8 a 3 400 mAh batériu.

Konektivitu zabezpečí podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, LTE, GPS, Bluetooth 4.0 i audio jack. Poteší batéria s kapacitou 3 400 mAh.

Nokiu Lumia 1320 kúpite v Orangei od jedného eura. Záujemca o 20-eurový paušál zaplatí 250 eur. Plná cena zariadenia je u operátora 330 eur.

Nokia 515 je elegantný telefón pre menej náročných používateľov, ktorí uprednostňujú klasickú konštrukciu pred dotykovým displejom a nevyužijú výhody otvoreného operačného systému.

Telefón zaujme hliníkovou konštrukciou a slušnou výbavou, kam môžeme zaradiť 2,4'' displej s rozlíšením 240 x 320 bodov pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass, 5-megapixelový fotoprát s LED bleskom, Bluetooth, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack i prítomnosť technológie HSPA.

ikona

Základné info: Nokia 515Telefón klasickej konštrukcie s hliníkovým telom, 2,4'' QVGA displejom, 5 Mpix fotoaparátorm s LED bleskom, podporou Bluetooth, HSPA, FM rádiom s RDS a slotom na microSD karty.

Vnútorný 256 MB úložný priestor si môžete rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 32 GB. Telefón tak využijete aj ako MP3 prehrávač. Batéria s kapacitou 1 200 mAh má, podľa výrobcu, ponúknuť do 10 hodín hovoru v sieti 2G alebo až 38 dní v pohotovostnom režime.

Nokiu 515 kúpite už od jedného eura, pri 20-eurovom programe zaplatíte 50 eur. Plná cena u Orangeu je 130 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Tomáš 11.03.2014 - 14:58

Môžete nejako zistiť či bude 1320ka aj v Telekome lebo v maji mi konči paušal tak dufam že do vtedy ju tam zaradia :(

Peter Čapkovič12.03.2014 - 20:48 Trvalý odkaz

Orange by sa mal v prvom rade spamätať a nastaviť ceny MT v akcii na úroveň, ktorou môže zaujať a konkurovať bežným eshopom, navyše ak nakupujú mobily v ďaleko väčšej miere ako bežné shopy... Pri týchto cenách ak si človek nevybojuje individuálnu ponuku, tak sa neoplatí brať, nakoľko cena aj po zľave za paušál je stále vyššia ako v internetových obchodoch ...

Celá diskusia 3 príspevky