Na jeden záber: HTC Mini+

V sérii krátkych videí pokračujeme príslušenstvom HTC, ktoré poslúži nielen ako Bluetooth handsfree, ale aj ako diaľkový ovládač televízora, predĺžená ruka vášho smartfónu či laserové ukazovadlo.

HTC Mini+ pripomína svojim dizajnom telefón klasickej konštrukcie. Je vyhotovený z hliníka a má 1,5’’ OLED displej s rozlíšením 128 x 128 bodov. Párovanie s kompatibilným zariadením prebieha vďaka NFC technológii veľmi jednoducho.

Po spárovaní môžete na tomto “telefóne” obsluhovať základné funkcie, zatiaľ čo na smartfóne budete sledovať videá, hrať hry alebo využívať iné aplikácie. Nájdete tu zoznam kontaktov, prehľad o uskutočnených hovoroch, prečítate si aj SMS správu, ale odpovedať na ňu môžte iba vopred pripravenou správou. Na klasické písanie vám HTC Mini+ neposlúži.

HTC Mini+

Medzi ďalšie funkcie patrí vzdialená spúšť fotoaparátu a ovládanie televízie cez HTC Media Link HD. Pikoškou je prítomnosť laserového ukazovadla, ktoré využijete napríklad pri prezentácii. Batéria s kapacitou 320 mAh udrží HTC Mini+ v činnosti niekoľko dní, pohotovostá doba je prbližne 95 hodín.

ikona

Príslušenstvo: HTC mini+ a HTC FetchVýrobcovia si uvedomujú dôležitosť príslušenstva pre svoje modely a okrem puzdier sa snažia zaujať aj niečím netradičným. Vedia to aj v HTC, ktoré najnovšie prestavilo dva veľmi zaujímavé kúsky.

Na jeden záber: HTC Mini+

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

placebo1 04.03.2014 - 01:33

Takeho hracky mi pripadaju dost uletene. Pride mi to ako mat dialkove ovladanie k dialkovemu ovladacu. Nosit okrem mobilu aj toto…. No neviem neviem :)

marek04.03.2014 - 09:27 Trvalý odkaz

Homer Simpson raz povedal: "Prečo ešte nikto nevynašiel ďialkový ovládač k diaľkovému ovládaču?!" A už je to tu... :o)

Hovedo04.03.2014 - 10:03 Trvalý odkaz

Nejako neviem pochopit vyznam tohto zariadenia. Podla mna zbytocnost. Asi by som to nechcel ani zadarmo :)

Celá diskusia 3 príspevky