Nokia Lumia 1320 na Slovensku

Už o pár dní sa v slovenských obchodoch začne oficiálne predávať cenovo dostupnejšia verzia tabletofónu Lumia 1520. Ponúkne 6’’ HD displej, OS Windows Phone 8 a 3 400 mAh batériu.

Nokia Lumia 1320 je lacnejšou alternatívou k svojej lepšie vybavenej sestre Lumii 1520. Zaujme oblou konštrukciou, veľkým 6-palcový displejom s HD rozlíšením (720 x 1 280 bodov) pokrytým odolným sklíčko Gorilla Glass a doplnkovým softvérom od Nokie.

Dvojjadrový procesor s taktom 1,7 GHz je doplnený 1 GB pamäťou RAM a 8 GB vnútorným úložným priestorom. Nechýba ani slot na microSD kartu do veľkosti 64 GB a na uloženie multimediálnych súborov či dokumentov môžete použiť aj cloudovú službe OneDrive, v ktorej má každý používateľ k dispozícii minimálne 7 GB bezplatného priestoru.

Fotoaparát s 5-megapixelovým rozlíšením má automatické zaostrovanie aj LED diódu. Operačný systém Windows Phone 8 je doplnený množstvom užitočného softvéru. Nechýbajú fotografické funkcie. Nokia Camera spája fotografické režimy – Pro, Smart a video v jedinú aplikáciu pre snímanie fotografií, Nokia Storyteller umožňuje vďaka automatickému integrovaniu obrázkov s lokalizáciou Here vytvárať chronologický obraz cesty používateľa na mape. Aplikácia Creative Studio zaistí jednoduchú editáciu obrázkov, vytváranie fotokoláže a používanie rôznych typov filtrov.

ikona

Základné info: Nokia Lumia 1320Cenovo dostupnejšia verzia Lumie 1520 prináša dvojjadrový 1,7 GHz procesor, 6'' HD displej, 5 Mpix fotoaparát s AF, LED bleskom a fotografickými aplikáciami, OS Windows Phone 8 a 3 400 mAh batériu.

Konektivitu zabezpečí podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, LTE, GPS, Bluetooth 4.0 i audio jack. Poteší batéria s kapacitou 3 400 mAh.

Orientačná cena: 309 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu