Na jeden záber: HTC One - dlhodobé skúsenosti

Dnešné video prináša zhrnutie niekoľkomesačných skúseností s výborne vybaveným androidom, ktorý láka na krásny 4,7'' displej, vynikajúce stereo reproduktory, kvalitné spracovanie a stabilný systém.

HTC One je minuloročná vlajková loď, ktorá pravdepodobne dostane koncom februára, na MWC 2014 v Barcelone, svojho nástupcu. Zariadenie s pevnou hliníkovou konštrukciou, krásnym Full HD displejom, výbornými stereo reproduktormi a rýchlym systémom ani takmer rok po svojom uvedení nestráca na atraktivite.

Výkonný štvorjadrový procesor s taktom 1,7 GHz dopĺňa 2 GB operačná pamäť RAM a 32 GB vnútorný priestor. Bohužiaľ, slot na microSD karty, ktorými by sa dala interná pamäť rozšíriť, tu nenájdeme.

Operačný systém Android, nedávno aktualizovaný na najnovší 4.4 KitKat, je doplnený o známe, vylepšené používateľské prostredie HTC Sense 5.5. Displej s technológiou LCD3, rozlíšením 1 080 x 1 280 bodov a výbornou čitateľnosťou aj na priamom slnku, patrí stále k tým najlepším na trhu.

Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD kvalite poslúži inovatívna 4 Mpix (Ultra Pixel) kamera s optickou stabilizáciou obrazu a fotografickými funkciami HTC Zoe a Video Highlights. Práve automatický zostrih videa (Video Highlights) patrí v našej redakcii medzi najobľúbenejšiu funkciu na telefónoch HTC. Predný širokouhlý fotoaparát ponúka 2 Mpix rozlíšenie.

ikona

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavilRecenzia špičkového smartfónu s OS Android 4.1.2, štvorjadrovým 1,7 GHz procesorom, 4,7'' Full HD displejom, 4 Mpix kamerou s unikátnymi možnosťami fotogalérie a špičkovými stereo reproduktormi.

O konektivitu sa stará podpora HSPA+, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth, DLNA, NFC, 3,5 mm jack a microUSB konektor s funkciou MHL na pripojenie externých zariadení cez HDMI kábel. Nechýba FM rádio ani informačná LED dióda. Kapacita batérie sa zastavila na hodnote 2 300 mAh.

Na jeden záber: HTC One - dlhodobé skúsenosti

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

placebo1 11.02.2014 - 14:29

Videá tohto typu sú podľa mňa veľmi super a veľmi ich oceňujem. Ako ono je super predstaviť nejakú novinku ale rôzne detaily, plusy a mínusy sa odhalia práve jej dlhším používaním. Preto u mňa takéto video zaváži viac ako tzv hands on video. Palce hore... :D

Celá diskusia 1 príspevok