Na jeden záber: Nokia 515

V redakcii sme sa pozreli na telefón klasickej konštrukcie s hliníkovým telom, 2,4’’ QVGA displejom a príjemnou výbavou. Škoda chýbajúceho Wi-Fi a vysokej cenovky.

Nokia 515 je elegantný telefón pre menej náročných používateľov, ktorí uprednostňujú klasickú alfanumerickú klávesnicu pred dotykovým displejom a nevyužijú výhody otvoreného operačného systému.

Telefón zaujme hliníkovou konštrukciou a slušnou výbavou. 2,4'' displej by si možno zaslúžil lepšie rozlíšenie, než len 240 x 320 bodov. Poteší však odolná vrstva Gorilla Glass.

S 5-megapixelovým fotoprátom, ktorému nechýba LED blesk, zhotovíte snímky s priemernou, ale na túto kategóriu dostatočnou kvalitou.

Vo výbave nechýba podpora HSPA, Bluetooth, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack ani nabíjací microUSB konektor.

Vnútorný 256 MB úložný priestor si môžete rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 32 GB. Telefón tak využijete aj ako MP3 prehrávač.

ikona

Základné info: Nokia 515Telefón klasickej konštrukcie s hliníkovým telom, 2,4'' QVGA displejom, 5 Mpix fotoaparátorm s LED bleskom, podporou Bluetooth, HSPA, FM rádiom s RDS a slotom na microSD karty.

Batéria s kapacitou 1 200 mAh má, podľa výrobcu, ponúknuť do 10 hodín hovoru v sieti 2G alebo až 38 dní v pohotovostnom režime.

Na jeden záber: Nokia 515

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu