Na jeden záber: HTC Desire 300

V sérii krátkych videí pokračujeme lacným 4,3'' androidom s pekným WVGA displejom a solídnou konštrukciou. Zamrzí nízka kapacita vnútornej pamäte a chýbajúci LED blesk.

HTC Desire 300 láka dostupnou cenou, za ktorú ponúkne výbavu smartfónov nižšej strednej triedy.

Telefón má dvojjadrový 1 GHz procesor, 512 MB operačnú pamäť RAM a iba 4 GB vnútorného priestoru (počítajte s využiteľnými 2 GB). Pod odnímateľným zadným krytom sa skrýva slot na SIM a microSD kartu až do veľkosti 64 GB.

Operačný systém Android 4.1.2 Jelly Bean je doplnený o grafické prostredie HTC Sense 5, v ktorom nechýba úvodná obrazovka HTC BlinkFeed.

Displej so 4,3-palcovou uhlopriečkou má WVGA rozlíšenie 480 x 800 bodov a v rovnakom rozlíšení zhotovíte zadným 5-megapixelovým fotoaparátom videá. Nechýba automatické zaostrovanie, no prisvetľovaciu diódu nehľadajte. Nenájdete ani v redakcii obľúbenú funkciu Video Highlights (automatický zostrih videí). Na video chat poslúži predná VGA kamera.

ikona

HTC Desire 300 - radšej päťstovkuRecenzia 4,3'' androidu s pekným displejom aj atraktívnym dizajnom. Viacerí jeho konkurenti sú však buď lepšie vybavení, alebo lacnejší.

Medzi špecifikáciami nechýba podpora HSPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, 3,5 mm jack ani FM rádio.

Na jeden záber: HTC Desire 300

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu