Asus Padfone Mini 4.3 predstavia v stredu, dizajn novinky poznáme už dnes

Asus Padfone je výborný koncept. Nápad s vkladaním funkčne nabitého smartfónu do tabletovej časti, ktorá slúži ako väčšia obrazovka a súčasne aj dobíjacia stanica, hodnotíme ako jeden z najlepších. Ale nie každému sa chce so sebou nosiť 10-palcové monštrum.

Recenzia: Asus PadFone 2 - výborný nápad

O Asuse Padfone Mini som počul z vierohodného zdroja už dávnejšie, dnes ale všetky dohady potvrdil únik jeho obrázkov. Hlavná časť - smartfón s 5'' obrazovkou - sa zasunie do 7'' tabletu. Škoda len tých hrubých rámov po stranách displeja. Tiež som dúfal, že Asus opustí dizajn vaničky a tvarovanie bočných stien bude prispôsobený pevnejšiemu držaniu. Zabudnúť môžeme aj na stereo reproduktory na sledovanie filmov a IPS obrazovka bude určite zase lesklá ako zrkadlo. Ale končím s frfľaním, počkajme si na reálne údaje aj potvrdenie týchto obrázkov. Všetko totiž môže byť nakoniec trochu inak.

Oficiálne predstavenie Asus Padfone Mini očakávame 11. decembra 2013.

Diskusia k článku:

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn 07.12.2013 - 14:53

Toto pre mna az taky super napad nie je, pretoze stale su to dve zariadenia. Mozem si v tej cene vybrat mobil a tablet zvlast a nemusim to zliepat. Skor dobry napad je Asus Transformer book trio, ktory spaja tablet a plnohodnotny notebok s dvomi OS, ktore medzi sebou zatial moc dobre nevedia komunikovat, ale to je len otazka casu

Celá diskusia 1 príspevok