Nokia Asha 503 na Slovensku

Len pred mesiacom predstavený dotykový telefón radu Asha s novým doizajnom, 3’’ QVGA displejom, podporou 3G, Wi-Fi a 5 Mpix fotoaparátom si môžete kúpiť už aj na Slovensku.

Nokia Asha 503 prináša nový vzhľad, pre ktorý je typická priesvitná vrstva, pod ktorou sa nachádza ďalšia vrstva farby. Telefón má kompaktné rozmery a slušnú výbavu.

Dotykový 3-palcový displej dostal rozlíšenie 240 x 320 bodov a je pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass 2. Na zadnej strane je 5-megapixelový fotoaparát s LED bleskom, automatické zaostrovanie však stále chýba. Videá zhotovíte iba v QVGA kvalite rýchlosťou 15 snímok za sekundu.

Poteší podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Bluetooth, FM rádio a Wi-Fi. Nechýba ani slot na microSD karty do veľkosti 32 GB. Batéria s 1 200 mAh kapacitou ponúkne do 12 hodín hovoru alebo do 36 hodín prehrávania hudby.

ikona

Základné info: Nokia Asha 503Dotykový telefón s platformou Asha 1.2, 3'' QVGA displejom, 5 Mpix fotoaparátom s LED bleskom, podporou 3G, Wi-Fi, Bluetooth, microSD kartami a FM rádiom. K dispozícii bude aj dual SIM verzia.

Orientačná cena: 90 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu