Fotogaléria HTC Desire 300

Ešte predtým, než pre vás otestujeme 4,3’’ android pre menej náročných používateľov, nám telefón stihol zapózovať pred redakčným fotoaparátom. Poteší používateľské prostredie HTC Sense 5.0 a cena menšia než dvesto eur.

HTC Desire 300 zapadne svojou výbavou medzi smartfóny nižšej strednej triedy. Láka svojou nízkou cenou, za ktorú ponúkne primeranú výbavu.

Smartfón dostal dvojjadrový 1 GHz procesor, 512 MB operačnú pamäť RAM a iba 4 GB vnútorného priestoru (počítajte s približne využiteľnými 2 GB). Pod odnímateľným zadným krytom sa skrýva slot na SIM a microSD kartu až do veľkosti 64 GB. Oceňujeme, že pri manipulácii s pamäťovou kartou nemusíte vyberať 1 650 mAh batériu.

Operačný systém Android 4.1.2 Jelly Bean je obohatený o používateľské prostredie HTC Sense 5, v ktorom nechýba úvodna obrazovka HTC BlinkFeed.

Displej so 4,3-palcovou uhlopriečkou má WVGA rozlíšenie 480 x 800 bodov a v rovnakom rozlíšení zhotovíte videá zadným 5-megapixelovým fotoaparátom. Nechýba mu automatické zaostrovanie, prisvetľovaciu diódu však nehľadajte. Na video chat poslúži predná VGA kamera.

Medzi špecifikáciami je uvedená podpora HSPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS 3,5 mm jack i FM rádio s RDS.

ikona

Základné info: HTC Desire 300Smartfón nižšej strednej triedy s OS Android Jelly Bean, dvojadrovým 1 GHz procesorom, 4,3'' WVGA displejom, 5 Mpix fotoapararátom s AF bez LED blesku a 1650 mAh batériou.

HTC Desire 300 kúpite v slovenských internetových obchodoch za cenu približne 180 eur. Do svojej akciovej ponuky ho zaradil aj Telekom, kde je k najvyšším programom dostupný už za jedno euro. Plná cena zariadenia je v Telekome 159 eur.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Diskusia k článku:

Patooo 03.12.2013 - 22:59

za taku cenu si radsej kupim sony xperia m alebo L a mam tam aj vacsiu pamat ram, HD video a vacsiu baterku. jasne ze htc krachuje ked dava taketo ceny.

Celá diskusia 1 príspevok