Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembri

Podobne ako Orange, aj Telekom poskytol zozonam najpredávanejších telefónov, v ktorom nás zaujímali hlavne smartfóny. Pohľad na rebríček dokazuje, že zákazníci obidvoch operátorov sa zaujímajú o podobné telefóny.

Nikoho asi neprekvapí, že v zozname najpredávanejších telefónov za mesiac september nájdeme prevažne telefóny strednej a nižšej triedy, všetky s operačným systémom Android.

Rovnako ako v Orangeu, aj v Telekome sa na vrchole mini rebríčka umiestnilo slušne vybavené HTC Desire 500. Tomuto modelu sa u slovenských zákazníkov mimoriadne darí. Druhú priečku obsadil lacný Optimus L3 II od LG. Ďalší cenovo dostupný android, Samsung Galaxy Young sa umiestnil na treťom mieste.

Štvrtá priečka patrí zmenšenej verzii aktuálnej vajkove lode Samsungu - Galaxy S4 mimi a tabuľku uzatvára tretí Samsung, kompaktný Galaxy Fame.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí k programu Podľa seba Naj3 so základným mesačným poplatkom 19,99 € .

TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembri 2013:

1. HTC Desire 500 (160 €)

2. LG Optimus L3 II (39 €)

3. Samsug Galaxy Young (49 €)

4. Samsung Galaxy S4 mini (369 €)

5. Samsung Galaxy Fame (99 €)

Telekom TOP5 smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembriV septembrovom rebríčku sa mimoriadne darilo značke HTC, má tu dvoch zástupcov, z ktorých jeden model dokonca získal prvenstvo. Smartfóny značky Sony sa naopak v tabuľke tentoraz nenachádzajú.

Podobne ako rebríček Orangeu, aj tento zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej septembrovej sa nachádza: Samsung S5610, Nokia 206, LG T385, HTC Desire 200 a Sony Xperia E.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Warmaniac 10.10.2013 - 14:38

/irony tak to sú teda fajné dotácie...

fiatraider10.10.2013 - 18:52 Trvalý odkaz

Také, aké dáva aj pomaranč. Nechápem ako to môže dakto zobrať za takú cenu na paušál a ešte aký drahý. Ľudia sú tuším fakt blbý. O 40-50 € viac stoja tie fóny v hotovosti.

Celá diskusia 2 príspevky