Sony Xperia Tablet Z v kuchynskej verzii

Jeden z najzaujímavejších tabletov súčasnosti je známy svojou odolnosťou voči vode a nečistotám. Prečo ho teda profesionálne nevyužiť aj v kuchyni. Privítajte Sony Xperia Tablet Z: Kitchen Edition.

Sony Xperia Tablet Z určite netreba nikomu predstavovať. Mimoriadne tenké prevedenie, výkonný hardvér a najmä odolnosť z neho robia jeden z najzaujímavejších tabletov súčasnosti. Jeho výraznou výhodou v porovnaní s konkurenciou je spomínaná odolnosť a práve tú podčiarkuje nová verzia Sony Xperia Tablet Z: Kitchen Edition.

Kuchynská 32 GB verzia je vlastne klasická verzia doplnená o pár "kuchynských vychytávok". Prevedenie, displej, hardvér... to všetko ostalo rovnaké. V čom je teda rozdiel?

Najzaujímavejším doplnkom bude rozhodne iGrill známy aj zo zariadení iOS. Ide o Bluetooth teplomer, ktorý umožní sledovať teplotu mäsa vzdialenom až do 60 metrov od tabletu. O teplote informuje aplikácia iGrill priamo v tablete. V balení sa nachádza aj praktický stojan.

ikona

Recenzia: Sony Xperia Tablet Z - vodeodolná plackaPrvý kontakt s extrémne tenkým a ľahkým desaťpalcovým Full HD tabletom s OS Android, ktorý je navyše odolný voči vode.

O zaujímavú softvérovú výbavu sa postará 200 receptov magazínu Saveur a viacero zaujímavých aplikácií na zbieranie receptov, organizovanie nákupných zoznamov alebo čas šetriacich tipov.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Sony Xperia Tablet Z je od 2.10.2013 dostupný v obchode store.sony.com za necelých 650 dolárov.

Zdroj: blog.sony.com

Diskusia k článku:

Marian 02.10.2013 - 02:30

Kuchynsky teplomer mam sice bez BT, ale stal iba 10E... Tablet v kuchyni pouzivam tiez. :)

Me_Gusta02.10.2013 - 11:44 Trvalý odkaz

Sony Xperia Tablet Z - ženská verzia

Marian02.10.2013 - 13:24 Trvalý odkaz

Preco zenska verzia? Najlepsi kuchari na svete su muzi. Zijeme v 21st. chlapec.

Me_Gusta02.10.2013 - 13:31 Trvalý odkaz

Vždy ma fascinovalo, keď niekto nemá zmysel pre humor. Najlepší kuchári sú tí, ktorých to baví. A viem v ktorom storočí žijeme ;) Ja som narážal na to, že spraviť verziu tabletu na varenie je slušná hlúposť, ale od Sony sa hádam nič iné čakať ani nedá

Marian02.10.2013 - 23:05 Trvalý odkaz

najprv musis napisat nieco smiesne a potom sa mozme porozpravat o zmysle pre humor. ;)

Celá diskusia 5 príspevkov