O2: súťaž Srdce pre deti - trieda

Operátor pripravil pre celé triedy žiakov základných a stredných škôl súťaž, ktorej cieľom bude vyzbierať do konca októbra čo najväčší počet starých mobilov. Prvé tri najúspešnejšie triedy pre seba získajú super ceny: tablety pre celú triedu, SIM karty s kreditom alebo zaujímavý technologický workshop.

Cieľom súťaže je podpora a propagácia charitatívnej aktivity "Srdce pre deti" medzi žiakmi, študentmi a učiteľmi základných a stredných škôl na Slovensku.

"Aj stará šunka, mobil, ktorý sa už nepoužíva, môže pomôcť. Žiaci zo základných a stredných škôl môžu zvýšiť tohtoročný príspevok O2 na Srdce pre deti, urobiť správny krok pre životné prostredie a ešte aj vyhrať super ceny pre svoju triedu.“ uvádza k novinke hovorkyňa O2, Martina Jamrichová.

Za každý odovzdaný mobil prispeje O2 do verejnej zbierky na pomoc deťom v núdzi sumou 1€. Telefóny môžu byť staré, nefunkčné i poškodené. Možnosť zapojiť sa platí pre všetky základné a stredné školy na celom Slovensku. Do súťaže sa môžu zapájať jednotlivé triedy zo škôl. Každá trieda musí najneskôr do 31. októbra 2013 (vrátane) priniesť krabicu so starými telefónmi na hocijakú O2 Predajňu.

Aby mohla byť trieda zaradená do vyhodnotenia, musí byť na krabici napísaný názov školy, trieda a počet vyzbieraných mobilných telefónov. Na predajni zároveň kontaktná osoba podpíše Preberací protokol.

O2 Srdce pre detiPrvé tri najúspešnejšie triedy miesta získajú:

1. Tablety Prestigio MultiPad pre celú triedu a zapojeného učiteľa

2. O2 SIM karty s kreditom 5 € a benefitom SMS v sieti O2 Slovensko na 6 mesiacov zadarmo pre celú triedu a zapojeného učiteľa

3. Technologický a podnikateľský workshop + darčeky od Think Big School

Kompletné pravidlá súťaže nájdete na stránke operátora.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu