Na jeden záber: LG Pocket Photo PD221

V ďalšom krátkom videu vám predstavíme bezdrôtovú vreckovú tlačiareň, s ktorou si rýchlo a jednoducho vytlačíte fotografie zo svojho smartfónu. Nech sa už nachádzate kdekoľvek.

S fototlačiarňou LG Pocket Photo sme sa prvýkrát stretli na veľtrhu MWC 2013 v Barcelone. Ide o malú mobilnú tlačiareň s podporou Bluetooth a NFC, s príjemnými rozmermi 120 x 72 x 24 mm a hmotnosťou iba 215 gramov.

Prečítajte si: LG Pocket Photo: bezdrôtová tlačiareň do vrecka (30. 4. 2013)

Môžete ju tak so sebou zobrať kamkoľvek. Napríklad na stretnutie s priateľmi, ktorým na pamiatku vytlačíte niekoľko papierový fotografií. Zhotovené fotografie majú praktický rozmer 5,1 x 7,6 cm.

Pripojenie k tlačiarni zaisťuje aplikácia Pocket Photo, ktorú si bezplatne nainštalujete do všetkých telefónov s operačným systémom Android alebo iOS. Súčasťou aplikácie je i editácia zosnímanej fotografie. Pred samotnou tlačou si tak môžete snímku upraviť či orezať.

Cena tlačiarne sa pohybuje na úrovni približne 120 eur, nevýhodou je vysoká cena foto papiera. Za balenie 3 x 10 kusov zaplatíte asi 20 eur, čo nie je málo.

Na jeden záber: LG Pocket Photo PD221

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu