Telekom Benefit: Sony Ericsson Live with Walkman opäť v ponuke

Operátor opäť zaradil medzi exkluzívne zľavy v programe Telekom Benefit malý, dnes už starší model hudobného androidu. Tentoraz ho ponúka za ešte viac lákavú cenu.

Operátor zrejme oprášil svoje skladové zásoby a po pár týždňoch sa medzi exkluzívnymi zľavami opäť objavil malý android Sony Ericsson Live with Walkman.

Naposledy sme sa s ním stretli v apríli tohto roka, keď ho ponúkal za 99 eur. Tento týždeň si ho môžete kúpiť ešte o dvadsať eur lacnejšie. Za 79 eur dostanete nielen smartfón, ale ja novú SIM kartu Easy Free s predplateným kreditom 9 eur.

Sony Ericsson Live with Walkman je dotykový smartfón s operačným systémom Android 2.3 (s už vydanou aktualizáciou na Ice Cream Sandwich) a 1 GHz procesorom. Displej z minerálneho skla je odolný proti poškriabaniu, má 3,2'' uhlopriečku a rozlíšenie 320 x 480 bodov. Na fotografie poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou, videá zhotovíte v HD kvalite. Medzi ďalšou výbavou nájdeme rýchlu dátovú sieť HSPA, GPS, Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, FM rádio s RDS.

Keďže ide o hudobný telefón, nájdeme v hornej stene špeciálne Walkman tlačidlo na rýchle spustenie MP3 prehrávača a audiokonektor, ktorý bliká v rytme prehrávanej hudby.

Recenzia: Sony Ericsson Live with Walkman (19. 3. 2012)

Telefón je bezplatne doručovaný prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená nielen časovo, ale aj počtom kusov (49 ks). V čase písania článku ich bolo k dispozícii ešte 24. Podľa údajov operátora na stránke je zariadene blokované na používanie výhradne v sieti Telekom. Skúsenosti zákazníkov s predchádzajúcimi modelmi v ponuke ukazujú, že nie všetky telefóny sú blokované.

Za tip ďakujeme čitateľovi s prezývkou Bonyek.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Rastislav.j 31.05.2013 - 17:44

tak ten čo som kúpil blokovaný je

Bonyek@azet.sk31.05.2013 - 18:57 Trvalý odkaz

Za necele 4.Eur ho odblokujú bez problému. ;-)

Rastislav.j31.05.2013 - 23:34 Trvalý odkaz

Ak tam náhodou nebude dobre "informovaná" predavačka. Už som mal tú česť sa s takou stretnúť.

Robo31.05.2013 - 23:48 Trvalý odkaz

tak ju treba upozornit nech si to preveri jasne stanovisko telekomu k veci ktore mam aj v e-maile je ze za 3,98€ telefon na poziadanie odblokuju na predajniach patriacich ST

Rastislav.j04.06.2013 - 11:01 Trvalý odkaz

už vypredali
robi99
niekedy je jednochšie prísť neskôr k inej predavačke, alebo do inej predajne. Ale moja reakcia bola na "bez problému"

Celá diskusia 5 príspevkov