Nokia Lumia 920 na Slovensku

V slovenských obchodoch si konečne po siedmich mesiacoch od predstavenia môžete kúpiť z oficiálnej distribúcie vlajkovú loď radu Nokia Lumia s operačným systémom Windows Phone 8.

Lumia 920 je veľký a ťažký model so známym unibody dizajnom. 4,5-palcový IPS displej s technológiou ClearBlack má rozlíšenie 768 x 1 280 bodov a je pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass.

Dvojjadrový 1,5 GHz procesor Snapdragon S4 dopĺňa 1 GB pamäte RAM a 32 GB vnútorná kapacita bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami. Pýchou smartfónu je 9-megapixelový fotoaparát s duálnym LED bleskom, automatickým zaostrovaním, stabilizáciou obrazu, optikou Carl Zeiss a technológiou PureView, ktorá bola prvýkrát predstavená vo fotomobile Nokia 808 PureView.

Dátová konektivita je kompletná. Nechýba podpora technológie HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, LTE, Wi-Fi, GPS, GLONASS, NFC, Bluetooth 3.1, DLNA, FM rádio ani audiokonektor. Pozornosť si zaslúži aj batéria s kapacitou 2 000 mAh. Nokia Lumia 920 podporuje aj bezdrôtové nabíjanie a ovládanie displeja aj v rukaviciach.

Nokia Lumia 920 zaradil začiatkom februára do svojej ponuka akciových zariadení aj operátor Orange.

Základné info: Nokia Lumia 920

Orientačná cena: 498 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu