Samsung Galaxy S IV príde 14. marca a my budeme pri tom!

Samsung zverejnil prvý teaser k akcii, ktorá sa bude konať 14. marca 2013 v New Yorku. Fanúšikovia radu Galaxy S sa dočkajú už štvrtého modelu.

Výrobca neostal nič dlžný tradícii a ako sa dalo očakávať, na jar sa prebúdza nielen príroda, ale rodí sa aj nová generácia vlajkovej lode.

Samsung Galaxy S IV trailer

Už štvrtý rok po sebe sa môžeme tešiť na špičkové zariadenie, o ktorom zatiaľ nemáme oficiálne informácie, ale zato po internete koluje množstvo špekulácií. Smartfón by mohol mať (podľa uniknutých výsledkov benchmarku) osemjadrový procesor Exynos 5 Octa , grafiku PoweVR SGX 544MP, 2 GB RAM, 4,99'' displej, pravdepodobne Super AMOLED s Full HD rozlíšením a 13-megapixelový fotoaparát.

A čo nám Samsung podľa zverejneného videa v polovici marca ponúkne? Podľa výrobcu najúžasnejší produkt od doby, kedy prišiel na trh farebný televízor. Ako vidíte, skromnosť nie je silnou stránkou Samsungu. Podľa poznámky na konci videa môžeme v nasledujúcich dňoch očakávať pokračovanie hádanky.

Na newyorskom predstavení štvrtej generácie Samsungu Galaxy S nebude chýbať ani redakcia Fony.sk, preto očákavajte prvé pocity z novinky už krátko po jej uvedení.

Diskusia k článku:

Nightmare 04.03.2013 - 16:06

S3 strašne nemotorna to radšej S2...uvidime jak sa bude držať v ruke tato S4...

DJ Pepe04.03.2013 - 17:37 Trvalý odkaz

Bude mat 8 jadrovy procesor (4 menej vykonne ktore maju zabeZpecovat usporu energie v menu a tak. A 4 vacsie vykonne, ktore maju tu vykonnu cast. Otom ako tuto technologiu dokaze vyuzit android len uvidime. A ja to nevidim prave ruzovo) a zbytocne velky displej. Mohli by prekvapit kvalitnejsou konstrukciou.

Me_Gusta04.03.2013 - 19:39 Trvalý odkaz

Samsung uz nikdy viac a len koli tej zebrackej konstrukcii, ktora ked je 5min bez obalu, tak sa hned doskriabe. A preco zbytocne velky displej??? Velke displeje su bozí

Celá diskusia 4 príspevky