Nokia Asha 206 na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť telefón pre nenáročných s klasickou konštrukciu, základnou výbavou a dlhou výdržou batérie.

Nokia Asha 206 dopĺňa portfólio cenovo dostupných telefónov určených skôr mladšej generácii, ktorí potrebujú mobil hlavne na hovory, SMS-ky, ako MP3 prehrávač a s rýchlym prístupom na sociálne siete.

Disponuje novou službou Slam, ktorá umožňuje používateľom zdieľať multimediálny obsah. Slam funguje s väčšinou mobilných telefónov vybavených technológiou Bluetooth, a to bez nutnosti párovať obe zariadenia a bez potreby toho, aby príjemca mal v telefóne k dispozícii Slam.

Asha 206 ponúka 2,4'' displej s rozlíšením 240 x 320 bodov, jednoduchý 1,3-megapixelový fotoaparát bez LED blesku či automatického zaostrovania. Vnútorná 64 MB pamäť, kde pre používateľa je dostupných iba 10 MB, umožňuje rozšírenie microSD kartami do veľkosti 32 GB.

Vďaka prítomnosti 3,5 mm jacku a slotu na pamäťovú kartu tak mobil môžete využiť ako MP3 prehrávač. V multimediálnej výbave nechýba ani FM rádio s RDS a funkciou nahrávania. Telefón má aj výbornú výdrž so 20 hodín hovoru alebo až 47 dní v pohotovostnom režime.

Základné info: Nokia Asha 206

Orientačná cena: 54 € (epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu