Nastavte si internet a MMS na iPhone

PR · Vitajte pri ďalšom pokračovaní O2 Guru poradne. Dnešná téma je zameraná na Apple iPhone. Ak ste "iPhonisti", určite vás potešíme.

Hlavným predpokladom plnohodnotného využívania iPhone sú správne nastavenia. My sa s vami radi podelíme o to, čo vieme. Keďže Apple produkty sú jednoduché, nemáte sa čoho báť. Ukážeme vám, ako nastaviť internet aj MMS. Pekne sa usaďte, iPhone do ruky a poďme na to.

Ako prvé si v menu nájdete položku Nastavenia. Ďalej pokračujete nižšie na položku Všeobecné, kliknete na Mobilné a následne Mobilná dátová sieť.

Pred vami sa objaví tabuľka, ktorá obsahuje tri časti. Mobilné dáta, MMS a Zdieľanie internetu vyplníte podľa nasledovného obrázka.

Po vyplnení kliknete na tlačidlo Mobilné v hornej časti obrazovky. Tým sa uložia nastavenia. Odporúčame ešte telefón vypnúť a zapnúť. Osvedčilo sa nám to najmä pri fungovaní MMS. Po opätovnom zapnutí už môžete naplno využívať internet alebo posielať multimediálne správy.

Ukázali sme vám aj, ako vyplniť zdieľanie internetu. Jeho použitie si vysvetlíme v niektorom z nasledujúcich pokračovaní O2 Guru poradne.

Ak by ste mali akékoľvek otázky, tak nás príďte navštíviť na predajne. Alebo nám napíšte na fórum či facebook.

Diskusia k článku:

Manobb 27.01.2013 - 11:39

Wow, pekný článok ! Škoda len, že je len pre tých, ktorí si kúpili predražený iP telefón spolu s predraženým dátovým programom. My ostatní si budeme musieť nastavovať internet v mobiloch naďalej manuálne alebo cez nastavovacie SMS-ky. :-)

Denis27.01.2013 - 12:07 Trvalý odkaz

Je oveľa drahší než Galaxy S3, či Note 2???

Manobb27.01.2013 - 12:24 Trvalý odkaz

Protiotázka:
Je oveľa lepší než Galaxy S3, či Note 2???
:-)

radka27.01.2013 - 14:28 Trvalý odkaz

kajs: hnus je ked sem niekto prispieva tak ako ty a nema o veci ani paru ani slychu. Jasne ze to nie je zreba nastavovat pokial s tym nic zasadne nerobis a vedome to nerozhasis. Pouzivam iPhon od 3 GS , teraz mam 5 a nikdy, opakujem nikdy som nemusela riesit nastavenie internetu alebo MMS. Dala som dnu SIM kartu a iPhon vedel co a ako hned ako som ho zaregistrovala na Apple. Tie clanky sem nepisu moderatori na poburenie ale na ulahcenie a pomoc pre tych, ktori to potrebuju nie pre takych ako si ty, ktory videl iPhon len vo vykladej skrini. Ale mas pravdu, nekup si ho, lebo aj tak by si nevedel co s nim a ani prave hodnoty nepoznas takze urcite si ho nekupuj.

Celá diskusia 10 príspevkov